Top 4 boxe portabile pana in 200 lei

Se apropie perioada sarbatorilor de iarna si tot acum debuteaza si petrecerile de sezon. In cazul in care organizezi una restransa sau vrei sa te bucuri de muzica in confortul casei tale sau  intr-o escapada la munte, boxele portabile pot fi solutia ideala.

Astfel, vei putea sa economisesti o suma considerabila de bani, pentru ca nu vei fi nevoit sa investesti in echipamente audio costisitoare, care mai sunt si grele si au o multime de fire care te pot incurca, ci in boxe portabile pe care le poti folosi in orice situatie.

Avand dimensiuni reduse si fiind wireless, poti lua aceste boxe portabile oriunde ai nevoie. In functie de bugetul disponibil, iti poti achizitiona modele cu putere mai mica sau mai mare, pentru care vei scoate un pic mai mult din buzunar. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, iar calitatea sunetului rivalizeaza cu echipamentele profesionale, dar costisitoare.

Fie ca doresti sa achizitionezi un produs pentru tine sau pentru cei dragi, iti prezentam cateva dintre cele mai populare boxe portabile disponibile pe site-ul nostru, GadgetWorld.ro :


1. Boxa stereo portabila Bluetooth BoomBox cu subwoofer

Acest gadget minunat iti permite sa iti conectezi telefonul la el prin Bluetooth 2.1 +EDR si sa te bucuri de o calitate  extraordinara a sunetului. Design-ul este foarte bine gandit, carcasa din lemn conferindu-i un aspect elegant, pentru a se potrivi oriunde in casa ta.  Bateria Li-Ion asigura o functionare continua de pana la 6 ore, iar puterea audio a acestei boxe portabile este de 15W. Dotata si cu o antena telescopica, boxa stereo portabila Boombox iti va permite sa iti asculti postul preferat de radio chiar si in  acele zone cu frecvente reduse. Iar pretul este unul exceptional, de doar 199 de lei.


2. Boxa Bluetooth Weatherproof cu baterie externa de 4000mAh

Din seria gadgeturilor multifunctionale, care imbina utilul cu placutul, iti prezentam boxa Bluetooth Weatherproof cu 4000mAh. Aceasta permite ascultarea melodiilor favorite, dar si incarcarea telefonului, a smartwatch-ului sau a tabletei prin acumulatorul de 4000 mAh integrat. 

Boxa de 3 Wati iti ofera un sunet curat si puternic, de o calitate superioara si are o raza mare de actiune, cu conectivitate stabila de pana la 10 metri, fara interferente sau de scaderi in calitatea audio. Nu multe boxe portabile ce iti pot asigura redarea continua a melodiilor timp de 15 ore, precum poate aceasta boxa Bluetooth.

Dotata cu o prindere din cauciuc si cu o curea de mana, rezistenta la intemperii si de mici dimensiuni, boxa portabila Bluetooth Weatherproof cu 4000mAh este un accesoriu folositor atunci cand vrei sa organizezi o seara cu prietenii pentru a asculta impreuna cu melodiile preferate.


3. Boxa Bluetooth FM microSD Manta

Boxa Bluetooth FM microSD Manta este un gadget muzical ce poate fi un cadou perfect de Craciun sau o achizitie care extrem de folositoare pe viitor. La pretul de doar 139 de lei, castigi o calitate audio foarte buna, datorita celor 2 difuzoare de 3W incorporate. Beneficiezi de functia Hands-Free pentru apelurile primite pe telefon, gratie microfonului incorporat. Mai mult, poti asculta playlistul cu melodiile preferate direct de pe cardul micro SD, multumita slotului incorporat in aceasta boxa portabila.


4. Boxa portabila Xiaomi Bluetooth 4.0 mini

Ultima noastra sugestie, dar nu cea din urma, este noua boxa portabila bluetooth de la Xiaomi.Daca esti in cautarea unei boxe portabile de mici dimensiuni, cu un sunet de calitate, care reda fidel inaltele melodiilor datorita tehnologiei tehnologiei de reductie a zogomotului CVC6.0, boxa MI este raspunsul tau.

Compatibila cu toate dispozitivele bluetooth, inclusiv iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, acest gadget muzical are microfon incorporat pentru handsfree, o autonomie de redare continua a melodiile de pana la 4 ore si o raza de actiune de pana la 5 metri intr-un spatiu deschis.

Daca aceste sugestii ti-au atras atentia, intra pe site-ul GadgetWorld  pentru o mai mare varietate de boxe portabile, dar si de gadgeturi utile, comercializate la preturi imbatabile. 

boxe portabile cadouri cadouri de Craciun GadgetWorld