TOP 3 rochii casual pe care le poti adapta oricarei ocazii

Fiecare femeie se confrunta des in viata ei cu o dilema din care iese cu greu: cu ce sa se imbrace? Cand vine vorba de rochii de dama, fie ele rochii casual sau rochii elegante, alegerile sunt infinite. Spre deosebire de rochiile elegante, pe care le poti purta doar in putine ocazii, rochiile casual pot fi adaptate mai multor situatii. Datorita acestui lucru, nu este nevoie sa cheltui foarte multi bani. 

Fie ca mergi la sala, la cumparaturi, la un concert sau in club, un mare numar de rochii casual sunt versatile si se pot potrivi oricarei ocazii care permite o tinuta un pic mai relaxata. Secretul sta in accesorizarea pe care o vei alatura rochiei. 

In acest scop, HaineDeVis vine in ajutorul tau cu cateva sugestii de rochii casual pe care le poti purta in mai multe combinatii, care vor scoate din incurcatura cand nu stii cu ce sa te imbraci si te vor ajuta sa fii mereu centrul atentiei, admirata si invidiata de toate celelalte doamne din jurul tau. 

1. Rochia Alissa

Rochia tricotata Alissa are un design deosebit si foarte versatil, fiind o reinterpretare moderna si inovativa a mult iubitului pulover, iar materialul fin, pufos, o transforma intr-o rochie de dama casual perfecta pentru zilele reci. Aceasta rochie casual este disponibila in 3 culori si o poti purta cu orice fel de ghetute cu talpa joasa pentru a crea mai multe look-uri in ton cu vremea racoroasa, dar si in pas cu moda. 

Pentru a obtine un look mai elegant, poti incerca sa combini aceasta rochie casual cu o centura lata in talie si cu o pereche de botine sau de pantofi.  Lungimea rochiei Alissa iti confera un efect de prelungire optica a siluetei, iar croiul lejer ascunde eventuale kilograme in plus, transformand un simplu model din categoria rochii dama intr-o rochie casual de nelipsit garderobei tale de iarna, pe care o poti purta in multiple ocazii. 

2. Rochie Sport Neagra

Daca esti fana rochii casual si sport, dar te-ai saturat sa porti mereu aceleasi combinatii, atunci e timpul sa alegi unul din modelele de rochii dama din magazinul de haine online HaineDeVis. Rochia casual Sport neagra imbina feminitatea unei rochii de dama cu lejeritatea unei tinute sport, conferind  atat confort, cat si libertate de mobilitate, intr-o tinuta in pas cu moda. 

Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, usor elastic, aceasta rochie casual este prevazuta cu gluga, iar croiala asimetrica, putin mai lunga in spate decat in fata, decupata in laterale iti ofera un aspect mai tonifiat al picioarelor, pe care le alungeste optic. 

In functie de modul in care alegi sa  accesorizezi rochia Sport neagra, ea se poate adapta mai multor situatii. De exemplu, o poti accesoriza cu o pereche de dresuri sexy si o pereche de botine sau de ghete biker pentru o iesire in club, dar si cu o pereche de tenisi comozi si un rucsac pentru o plimbare prin mall sau prin parc.

3. Rochia Hellen

E bine stiut ca iarna este mai dificil sa fim mereu in pas cu moda, tocmai de aceea echipa HaineDeVis vine in ajutorul tau cu inca un exemplu din selectia de rochii casual potrivita mai ales pentru zilele in care temperaturile scad drastic. 

Precum modelele pe care le-am prezentat mai sus, rochia casual Hellen este printre acele modele versatile de rochii de dama, care pot fi adaptate oricarui stil, de la smart-casual, la glam-rock si chiar si minimal-chic.

Realizata dintr-un material tricotat, comod si moale, rochia Hellen este potrivita in orice situatie si o poti incorpora in atatea tinute cate zile de iarna are calendarul. 

De exemplu, poti combina aceasta rochie cu o pereche de cizme joase, comode, cu o jacheta de piele imblanita si o geanta supra-dimensionata sau cu un rucsac pentru un look stylish si relaxat.

De asemenea, o poti accesoriza purtand un colier mai elegant, o pereche de botine si un palton cambrat pentru a transforma tinuta in una de birou. 

Pentru a obtine un look sexy-chic, poti asorta una dintre aceste rochii casual cu o blana artificiala si cu o pereche de cizme peste genunchi, iar pentru un look cu influente glam-rock, le poti asorta cu succes o pereche de ghete biker, bocanci sau botine cu platforme si lanturi. 

Posibilitatile sunt nenumarate, totul depinde doar de tine si de combinatiile in care alegi sa le porti.

rochii casual rochii dama haine dama