Testeaza cloud computing prin Cloudini si sustine Wikipedia!

Stii cum poti avea propriul server in cloud in mai putin de 2 minute? Prin intermediul Cloudini, un nou serviciu romanesc de infrastructura in cloud. In plus, platesti doar capacitatea utilizata, fara a avea vreo obligatie contractuala pe termen lung. Fie ca ai nevoie de un server pentru o aplicatie web noua, pentru dezvoltare si testare sau pentru o platforma e-commerce, il poti folosi imediat in cloudul nostru public. 



Cloudini este un serviciu oferit de Appnor MSP, operatorul primului datacenter high-density din Romania.



Stii cat de simplu poti incerca serviciul? Platesti un 1 EUR pentru activarea contului. Cloudini doneaza toate aceste incasari catre Wikipedia. In schimb, primest 10 EUR credit cu care poti sa pornesti un server si sa testezi diverse configuratii timp de 2 saptamani. Astfel, castigi de doua ori. In primul rand, primesti servicii gratuite si posibilitatea de a testa serverele Cloudini. In plus, sustii  Wikipedia, cea mai mare enciclopedie gratuita din lume, care sigur te-a ajutat cel putin o data. 



“Avem o interfata client usor de folosit, costuri clare si preturi mici. Cloudini este construit in intregime pe solutii open-source. Credem ca suntem potriviti firmelor in crestere care au nevoie de capacitate suplimentara rapid, pe perioade scurte, cu performante tehnice foarte bune, dar si firmelor software care testeaza configuratii diverse in cautarea solutiei optime. Cum toti clientii sunt atenti la costuri, vor aprecia faptul ca pot avea un server platind 3 eurocenti pe ora” a declarat Lucian Bîlã - C.E.O. Appnor MSP



La fel de important este ca ai disponibilitatea garantata prin SLA si suportul unei echipe din Romania cu o indelungata experienta in cloud computing. Serviciile Cloudini sunt folosite deja de companii de renume din Romania, dezvoltatori de soft, dar si de bloggeri sau agentii de webdesign, care au descoperit deja avantajele serviciilor de cloud oferite de profesionisti. 



Powered by SEO monitor