TEDxIasi, cel mai important eveniment de marketing, publicitate si comunicare al anului din orasul I



September Media si Youth Academy organizeaza TEDxIasi 2012, o oportunitate unica de a-i cunoaste si asculta pe 8 dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniul industriilor creative din Romania. Pentru prima data in Iasi, in calitate de speakeri: Adrian Botan - Regional Creative Director Mccann Erickson, Razvan Matasel - Managing Partner Arsenoaiei & Matasel, Ruxandra Predescu - PR Consultant, alaturi de personalitati indragite de creativii ieseni: Bogdana Butnar - Head Of Telco/E-Commerce Google Romania, Marius Ursache - Chief Creative Officer Grapefruit, Corin Chiriac - Online Planner Publicis Romania, Adriana Ursache - Executive Director Creative Industries Association si Elena Manolache - Marketing & PR Director Toyota Iasi – vor intretine pentru invitatii din sala 8 prezentari inspirationale si demne de pus in practica in dezvoltarea unui business. In plus, organizatorii si sponsorii acestui eveniment v-au pregatit o serie intreaga de surprize placute pentru sesiunea de networking cu care se va incheia conferinta.

Inscrierea se face pe site-ul evenimentului, www.tedxiasi.ro. Numarul de locuri este limitat la 99.

TEDxIasi 2012 este sustinut de partenerii sai: Palas Iasi, Lexus, Grolsch, IQAds, Smark, Zile si Nopti, Radio Hit, News Iasi, InOras.ro, IndustriiCreative.ro. Partener creativ: Gavrilescu.

 

September Media este agentia de publicitate neconventionala cu birouri in Iasi, Romania si Chisinau, Rep. Moldova. Compania ofera servicii complete pentru realizarea de campanii de promovare, pornind de la strategie si pana la implementare, monitorizare si evaluare. Printre clientii September Media se numara: Orange, Bayer, MOL, Socar Romania, Avon, Nestle. (hello@septembermedia.ro)

 

Youth Academy este o organizaþie energicã implicatã activ în dezvoltarea ºi implementarea de proiecte în sfera educaþiei non-formale româneºti. Proiectele noastre fac parte din ceea ce putem numi educaþie alternativã ºi dezvoltã o gamã largã de abilitãþi. Urmãrim astfel sã asigurãm un nivel superior al procesului de învãþare pentru toþi tinerii cu care intrãm în contact. Principalul proiect al Youth Academy se numeste HOLA si este realizat la nivel national, incepand din anul 2010. Proiectul a fost in top 10 proiecte educationale la Gala Premiilor in Educatie “Dinu Patriciu” din 2011. (www.youthacademy.ro)

TED (Technology, Education & Development) este un set de conferinte organizate anual sub deviza “Idei ce merita impartasite”. Initial acestea aveau loc in California si se centrau pe ideile ce porneau din Silicon Valley. De-a lungul timpului, TED a devenit un concept cunoscut pe o scara larga, cu editii anuale atat în Statele Unite si Europa cat si in Asia. Odata cu aceasta extindere s-a dezvoltat si aria de subiecte abordate. In prezent scopul TED este de a promova ideile creative din cele trei arii principale: tehnologie, educatie si dezvoltare.

In spiritul ideilor care merita raspandite, TED a creat un program de evenimente locale numit TEDx. Acestea sunt organizate independent si reunesc oamenii din diverse domenii cu scopul de a impartasi experiente de tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDx Iasi, unde x = independently organized TED event.