Super oferte de noiembrie de la Strada IT

Magazinul online Strada IT intampina ultima luna de iarna cu noi oferte pentru clientii sai. Poti beneficia de reduceri la aparate foto, televizoare, tablete, laptopuri si multe alte produse. In plus, specialistii Strada IT iti pot aduce orice produs IT pe care ti-l doresti si nu l-ai gasit pana acum in alte magazine.   



StradaIT.ro este specialistul in IT aproape de tine care te poate ajuta sa alegi produse IT si care poate sa aduca in Romania, special pentru tine, aproape orice produs IT&C pe care il doresti. Iar daca nu stii exact ce iti doresti, exploreaza gama diversa de produse aflate pe stoc.



In noiembrie Strada IT a pregatit si o selectie de oferte speciale pentru cele mai dorite si cerute produse din oferta. Poti lua un televizor Samsung HD de 32 de inch la doar 969.9 lei sau poti sa iti achizitionezi un hard disk extern Seagate la numai 229 de lei. Strada IT iti ofera si telefonul Samsung Galaxy S Duo la numai 477 de lei si o tableta performanta Serioux de 7 inch cu numai 299 de lei, iar daca iti doresti o tableta mai mare si mai puternica, poti beneficia de reducerea de 8% la tableta Lenovo Ideatab B6000 Yoga.



Pe Strada IT s-a deschis si o mini-gradina zoologica prin gama de stick-uri  USB TDK cu forme de animale care au fost create special pentru copii, fiind simpatice, dar si rapide. Parintii pot opta pentru stick-urile mai „serioase” de 32 GB sau 64 GB sau pot alege din gama larga de telefoane, camere foto si tablete.



Strada IT iti ofera si livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile in valoare de minim 100 de lei. Poti plati in numerar, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului din Bucuresti, poti plati cu cardul online, in rate prin Star BT sau BRD Finance ori prin ordin de plata. In plus, stii ca poti sa comanzi fara nici o grija pentru ca poti returna orice produs in termen de 14 zile daca nu esti complet multumit de el. Iar atunci cand ai intrebari sau ai nevoie de un sfat tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa de suport la 021 408 60 52 sau la 0726 88 00 88. Te asteptam pe www.stradait.ro



Powered by SEO monitor