Supa calda de Craciun

ONG

În data de 16 decembrie 2015, între orele 13.00 şi 15.00, la Gara de Nord, Asociaţia Casa Ioana, împreună cu voluntari de la Ambasada Marii Britanii și ambasada  Statelor Unite ale Americii, de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din Bucureşti şi Hotel Intercontinental au servit o masă caldă persoanelor fără adăpost din Bucureşti și au împărțit pachete cu haine și alimente. Printre voluntari s-au numărat şi ambasadorul Marii Britanii în România, domnul Paul Brummell, ambasadorul Statelor Unite în România, domnul hans Klemm și Ștefan Frank, managerul general al Hotelului Intercontinental din București.



Evenimentul a fost sprijinit de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti. Cele 300 de porții de mâncare au fost oferite şi pregătite de către Hotel Intercontinental. Alte companii si donatori voluntari au donat bani şi alte lucruri necesare, în semn de solidaritate cu persoanele fără adăpost.



Evenimentul și-a dorit să aducă în prim plan problemele cu care persoanele fără adăpost se confruntă. Sperăm că acest eveniment va crește gradul de conștientizare a barierelor întâmpinate de persoanele care se confruntă cu lipsa de adăpost în încercarea lor de a-și depăși situația.



Mulțumim partenerilor noștri: Hotel Intercontinental, Ambasada Marii Britanii în România, Ambasada Statelor Unite în România, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, Jandarmeria București, Poliția Capitalei, Direcția Patrimoniu CFR. Mulțumim, de asemenea, sponsorilor noștri: Selgros, Fundația Aura Ion, Lidl, British School of Bucharest, Adept Human Resources, Alpha Rocas, International School for Primary Education, Property Management Services, CMS, PA Services, Primo Prod, Amigo. 

Gara de Nord persoane fara adapost ambasada caritate craciun