StradaIT.ro te asteapta cu 584 noi promotii la electronice

Cine a zis ca dupa sarbatori nu mai gasesti promotii importante? StradaIT te asteapta cu 584 promotii noi la produse precum tablete Android, laptopuri, telefoane, monitoare, imprimante, periferice si multe altele.



Esti la un click distanta de peste 500 de promotii la electronice si 20 de „best deals”, toate fiind usor de gasit pe StradaIT. Fie ca nu ai primit exact ce ti-ai dorit de Craciun sau mai vrei sa-ti faci un cadou chiar si dupa sarbatori, ai unde sa gasesti electronicele care iti vor face viata mai frumoasa si mai usoara.



Ia-ti un nou telefon, pentru ca gasesti noul XIAOMI REDMI NOTE de 8GB la un pret foarte bun sau investeste intr-o tableta HTC NEXUS 9 de 16 GB pe care o poti folosi pentru a te uita la filme, a te juca, a naviga pe Internet sau pentru a citi. Pe StradaIT poti sa gasesti un laptop performant de 15,6 inch la numai 1299 de lei sau poti sa gasesti o multifunctionala HP perfecta pentru birou si foarte populara printre clientii StradaIT.



StradaIT este locul in care poti sa mergi oricand ai nevoie de electronice pentru ca vei gasi o echipa gata sa te ajute si sa iti raspunda la orice intrebare. Consultantii StradaIT merg chiar un pas mai departe si vor cauta pentru tine echipamentul pe care il doresti si il vor aduce la un pret foarte bun. Te vor si sfatui astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere in functie de nevoile tale. Tine minte numarul 0726 88 00 88 pentru ca acolo vei gasi specialistii in IT de care ai nevoie.



StradaIT iti ofera si conditii foarte bune de comanda. Transportul este gratuit pentru orice comanda in valoare de minim 100 de ron si poti opta pentru plata in rate la toate produsele. Iar daca produsul comandat de tine nu te multumeste pe deplin poti sa il returnezi fara probleme in 14 zile si sa iti iei banii inapoi sau sa il schimbi cu altul, deci nu ai nimic de pierdut.



Fa-ti un cadou si profita de reducerile active pe StradaIT.ro sau apeleaza la specialistii de acolo pentru a gasi aproape orice legat de IT.                   



Powered by SEO monitor