Spy Shop participă la TÂRGUL DE IT & GADGET de la Constanța, din perioada 3-4 octombrie 2015

Spy Shop Romania anunță participarea la targul de IT & Gadget, care va avea loc la Constanta în perioada 3-4 octombrie, în incinta mall-ului Maritimo Shopping Center, unde companiile din domeniul IT&C își vor prezenta cele mai noi produse și tehnologii.



Având o tradiție de peste 8 ani de zile, Spy Shop este în prezent cel mai mare magazin online de echipamente și sisteme de securitate din Romania. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de compania SPYSHOP SRL, firmă cu capital integral Românesc. In câteva cifre Spy Shop înseamnă peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere, peste 500 de branduri celebre, 20 de specialiști, sediu de business de peste 500 mp, 5 modalități de plată, stocuri proprii permanente, suport tehnic profund consultativ, peste 50 de certificări și premii.



Brandurile cu care vom participa la  târg sunt următoarele:



Sisteme de alarmă Chuango, care oferă un design modern și o serie de funcționalități pentru utilizatorii secolului dominat de tehnologie și de performanță, cum ar fi notificările în timp real pe telefon.



Sisteme de alarmă Smanos, la fel cu un design revoluționar, compact, atractiv, alături de alte caracteristici interesante, căutate de către cei care vor siguranță, performanță și fiabilitate în același timp.



Aparate de tip GPS - Acvil – extreme de utile atunci când dorim să localizăm ceva sau pe cineva



Reportofoane de diferite tipuri și dimensiuni, cu activare vocală– Acvil – cu ajutorul cărora poți înregistra în orice moment o convorbire, o discuție și chiar asculta muzică, acesta având funcție de mp3



Detectoare de camere și microfoane ascunse - Hawksweep – pentru cazurile în care aveți dubii sau îndoili în privința unor persoane care nu vă inspiră prea multă încredere



Sisteme de termoviziune și nightvision - Pulsar – care vă ajută nu numai în câmp liber sau la vânătoare, ci și în casă, la supravegherea sistemului de încălzire în pardoseala, de exemplu



Obiectivul acestei participări la târg este promovarea atât a acestor branduri cât și a produselor fabricate și, credem noi, foarte utile pentru cei care sunt interesați de acest domeniu și vor vizita standul nostru. Ne vom asigura, împreună cu organizatorii, că acest eveniment va fi promovat eficient pentru ca să ajungă cât mai bine la publicul țintă.



Vă așteptăm la târg cât și pe site-ul www.spy-shop.ro pentru a vă informa despre aceste produse și nu numai.