Solutii complete de ridicat de la Elcar.ro

   Domeniile industiale reprezinta astazi unul dintre aspectele cele mai importante, avand in vedere faptul ca acestea contribuie in mod considerabil la dezvoltarea economica a fiecarui stat. Pentru a se asigura de buna functionare a companiei, acestea cauta tot soiul de solutii si echipamente care sa le permita desfasurarea activitatilor in conditii de maxima siguranta prin achizitionarea de echipamente calitative care sa ofere siguranta muncitorilor din cadrul acesteia dar si echipamente eficiente.






                                                        Echipamente de ridicat - Elcar.ro



 Eficienta a devenit unul dintre cele mai importante aspecte pentru domeniul industrial, motiv pentru care achizitionarea de echipament in acest sens a devenit o adevarate necesitate pentru industriile din intreaga lume. Una dintre cele mai fregvente actiuni care au loc in cadrul unei industrii este accea de a ridica diverse obiecte cu scopul de a le transporta spe depozite sau spre autocamioanele care le asigura transportul catre client. Mai mult decat atat, pentru a putea vorbii despre solutii eficiente in cadrul unei companii, trebuie sa luam in considerare si rapiditatea si flexibilitatea cu care aceste produse permit mobilitatea in cadrul industriilor.


    De-a lungul timpului s-au cautat solutii cat mai eficiente in acest sens, astfel ca majoritatea industriilor sunt astazi dotate cu chingi de ridicare care sa permita depozitarea marfii in conditii de maxima siguranta. Pentru a va asigura de calitatea unei chingi, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte in acest sens. Aceasta trebuie obligatoriu sa se manevreze cu usurinta pentru a putea vorbi de eficienta deci implicit trebuie sa aiba o greutate proprie ceva mai redusa pentru a permite aceasta manevrabilitate. Smultan acestea nu trebuie sub nicio forma sa deterioreze marfa transportata, mai ales daca vorbim de marfa depozitata in cutii de carton.


    In acest sens, Elcar.ro va pune la dispozitie Chinga poliester cu urechi EN 1492-1, care pe langa avantajele enumerate mai sus reuseste sa aduca si alte avantaje precum evitarea accidentarilor prin intepare sau taiere, lucruri extrem de fregvente la chingile slabe calitativ. Mai mult decat atat, acest tip de chingi sunt solutiile perfecte pentru mediile acide, unde coroziunea reprezinta o adevarata problema in timp. Acest tip de chinga nu se corodeaza si rezista vreme indelungata in astfel de medii.


    Cel mai important aspect insa in cadrul oricarei companii industriale este siguranta muncitorilor, astfel ca trebuie cautate solutii complete in acest sens, avand in vedere faptul ca mare majoritate a accidentelor din cadrul acestora se intampla in momentul ridicarilor motiv pentru care este extrem de important sa avem in vedere dotarea interprinderii cu chingi de alitate superiora.





 

cabluri de tractiune accesorii ancorare chingi franghii