Soft Step intampina primavara cu un curs de dans pentru seniori

Dansul nu are varsta sau mai bine spus, dansul ofera acea bucurie ce te face sa uiti de varsta din buletin. O ora pe ringul de dans, indiferent de aptitudinile si talentul pentru acest sport, te ajuta sa te reconectezi la viata. Pentru cei de varsta a treia ce isi doresc o astfel de experienta, Soft Step a initial cursuri de dans pentru seniori.

Incepand cu data de 4 Martie, sub indrumarea antrenorilor Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu, doritorii pot incepe cursurile de dans pentru seniori unde, timp de 8 sedinte, in fiecare zi de marti si joi de la ora 19:30 pot invata secretele unor stiluri extrem de renumite cum sunt Valsul sau Tangoul dar si stiluri mai putin cunoscute dar pline de energie cum sunt Jive, Rumba sau Bachata.

Dansul se spune ca este cel mai bun medicament pentru persoanele inaintate ca varsta iar cel mai mare beneficiu este timpul placut pe care il petreci in compania altor persoane pasionate de acelasi lucru. Dansul imbunatateste la orice varsta echilibrul, mobilitatea,agilitatea, functionarea articulatiilor, reducand riscul fracturilor sau a anchilozarilor. 

Orele de dans au loc intr-un ritm adaptat cursantilor, de la pasii de baza la miscari ritmice bine alese astfel incat sa fie garantata buna dispozitie si sa se dezvolte, de la lectie la lectie, increderea in sine.

Poate ca pentru multe persoane, a lua primele lectii de dans la varste inaintate poate parea ciudat dar toti cei ce au urmat cursurile pentru seniori la scoala de dans Soft Step pana acum au marturisit ca a fost o experienta extrem de frumoasa capatand siguranta in miscari, incredere dar mai ales buna dispozitie care s-a intins dincolo de timpul acordat orelor de dans. Mai mult, participarea la evenimentele la care au participat au devenit mult mai placute avand curajul sa paraseasca scaunul si sa petreaca zeci de minute pe ring, alaturi de cei mai tineri.

Dansul nu trebuie privit ca pe o competitie in care nu ai voie sa gresesti sau in care trebuie sa te gandesti ce cred ceilalti despre tine cand te misti mai stangaci. Dansul este o forma placuta de eliberare, de imbratisare a muzicii pe care o asculti si de participare intr-un mod activ la bucuria celor cu care ai placerea sa participi la o aniversare, nunta sau alt eveniment.

Lectiile de dans oferite de Soft Step sunt un motiv excelent de a inlatua rutina si o ocazie buna de a intalni alte persoane care vad un motiv de bucurie in fiecare clipa oferita de viata.

 

Powered by SEO monitor