Sandu Babasan: Blugento este o platforma ecommerce moderna bazata pe Magento

Comertul online sau ecommerce-ul s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani,fapt pentru care astazi avem acces la milioane de magazine numai incadrul motorului de cautare Google. De-a lungul timpului, comertul online a suferit numeroase schimbari, multe dintre acestea avand ca si scop principal imbunatatirea securitatii online, precum si oferirea unei flexibilitati mult mai accentuate comerciantilor si cumparatorilor. Daca platformele clasice au dat posibilitatea comerciantilor de a-si promova afacerea intr-un mod cat se poate de eficient, platforma de ecommerce Magento am putea spune ca a reprezentat o adevarata revolutie pentru comertul online.

Desi poate un magazin online pare usor de adminsitrat in conditiile actuale, cert este faptul ca in realitate lucrurile sunt putin mai complicate. Magazinele moderne necesita diverse functionalitati, dar si o flexibilitate mult mai mare pe fondul selectivitatii tot mai accentuate a cumparatorilor. Cu cat magazinul nostru este mai intuitiv si mai functional, cu atat sansele noastre de a deveni populari in mediul online cresc. Daca esti in cautarea unei astfel de platforme pentru magazinul tau, cea mai buna alegere pe care o poti face acum este www.blugento.ro.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei de ecommerce Blugento se datoreaza faptului ca poate fi folosita la realizarea oricarui site care include comert electronic dat fiind faptul ca aceasta a fost special creata in acest sens. Platforma dispune de numeroase functii care sunt deja implementate, ceea ce o transforma intr-o investitie cu adevarat inteleapta. Platforma ofera diverse optiuni de setare pentru procesul de SEO, oferind o mai mare eficienta in tot ceea ce inseamna acest proces complex de optimizare pentru motoarele de cautare, a declarat Sandu Babasan. 

Flexibilitatea reprezinta de asemenea un real avantaj al acestei platforme. Prin intermediul acesteia aveti posibilitatea de a administra mult mai usor tot ceea ce tine de activitatea de ecommerce precum: administrarea produselor si comenzilor, pastrarea unei legaturi mult mai eficiente cu clientii, gestionarea mult mai flexibila a promotiilor si a strategiilor de marketing, precum si asigurarea unui grad de securitate mult mai ridicat. Totodata, platforma Blugento iti ofera posibilitatea de a avea un magazin online mult mai complex si care sa corespunda in totalitate cu cerintele actuale ale utilizatorilor.

Blugento este una dintre cele mai populare platforme ecommerce pentru magazinul tau online. 

Platforma ecommerce - Blugento.ro

Platforma ecommerce - Blugento.ro

platforma ecommerce platforma magazin online magazin online creare magazin online sandu babasan