Provident, furnizorul de imprumuturi rapide la domiciliu

De peste 8 ani in Romania si cu o traditie de 130 de ani in Marea Britanie, Provident ofera romanilor produse si servicii financiare simple si personalizate,  exact cand au nevoie.



Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii primesc banii în 48 de ore chiar la ei acasă, iar încasarea ratelor se face in acelasi mod.



Avand o abordare prietenoasa si flexibila, Provident acorda imprumuturi doar cu buletinul cu valori intre 500 si 5000 de lei pentru perioade de pana la 78 de saptamani. Modul simplu si rapid prin care clientii intra in posesia banilor,  este un avantaj pentru cei care doresc sa isi echilibreze bugetul saptamanal sau sa faca mici reparatii in gospodarie. In plus, banii primiti in 48 de ore pot fi solutia ideala pentru cei care au cheltuieli medicale, investitii in educatie sau in dezvoltarea talentului pe care tocmai l-au descoperit celui mic.



Imprumuturile sunt acordate direct la domiciliu sau in cont, iar restituirea lor se face prin rate fixe, saptamanale.



Anul acesta, Provident a introdus produse noi, cum ar fi împrumuturi de valori mai mari pe perioade mai lungi și a anunțat că testează programe de recompensare a clienților fideli prin condiții preferențiale și reduceri de costuri.



De asemenea, compania are în plan oferirea de împrumuturi cu rambursări lunare, ca o alternativă la modelul actual care presupune achitarea săptămânală a ratelor.



 



Powered by SEO monitor