Profiart, cel mai important magazin online pentru creatorii de arta

Creatorii de arta au acum propriul lor mall online de materiale pentru pictura, grafica si desen, sculptura, grafitti, machete sau hobby creativ. Profiart.ro te asteapa cu pensule sau panza pentru pictura, creioane pentru desen artistic sau compasuri, pasteluri ori markere, toate la preturi extrem de competitive.



Cand iti vine o idee trebuie sa o transformi in realitate cat mai repede si poti face acest lucru doar daca ai acces rapid la toate uneltele si materialele de care ai avea nevoie. Daca modul tau de exprimare este pictura, vei gasi pe Profiart game  game complete de culori acrilice, acuarele, tempera, culori de ulei sau gouache (producatori precum Lefranc & Bourgeois, Schmincke, Ferrario, Sankt Petersburg), pensule pentru pictura (daVinci), sevalete, panze pe sasiu, cutite pentru pictura, palete pentru amestecarea culorilor sau alte accesorii.



Esti talentat sau talentata la grafica si desen? Descopera gama de produse pentru desen artistic sau tehnic, precum linere, creioane grafice si mecanice, carbuni pentru desen de la producatori renumiti precum Rotring, Staedtler, Faber Castell, blocuri de schita Canson, blocuri de acuarela sau ulei Canson, creioane colorate Prismacolor, hartii si cartoane pentru schita, ulei sau acuarela Canson, markere si accesorii Copic.



Ai inceput sa creezi obiecte decorative prin tehnici precum origami, quiling sau decoupage? Atunci te vei bucura sa gasesti la preturi foarte bune hartii de orez, servetele, hartie de matase, adezivi si lacuri, patine si culori speciale pentru tehnica servetelului, ace si hartie pentru quilling sau origami, foarfece cu model, unelte pentru embosare, materiale pentru scrapbooking, luturi pentru modelaj Fimo sau Sculpey si accesorii pentru acestea. Comanzi online si poti plati cu cardul, ramburs sau prin ordin de plata si produsele alese iti sunt livrate cat mai repede chiar acasa. Comanda toate produsele de care ai nevoie sau combina-te cu cativa prieteni la o comanda cu o valoare mai mare de 300 de ron si transportul va fi gratuit.



Esti la inceput si nu stii ce sa alegi? Consultantii Profiart sunt gata sa te ajute sa gasesti produse specifice sau sa iti recomande materiale de care ai putea avea nevoie pentru proiectul tau. Profiart.ro este si o sursa excelenta de cadouri pentru familie, copii sau prieteni dragi care isi exprima creativitatea prin pictura, desen sau obiecte hand-made. Exploreaza Profiart.ro pentru cea mai bogata gama de materiale pentru artisti si nu numai.