Prinde reducerile de la Action Camera pentru modelele de top si prinderile GoPro

Cand esti in mijlocul evenimentelor si adrenalina atinge cote maxime, iti este greu sau chiar imposibil sa te concentrezi asupra camerei de filmat pentru a prinde cele mai inedite secvente si in acelasi timp sa traiesti aventura. Pentru asta ai nevoie atat de o camera speciala de actiune, dar si de sisteme de prindere profesionale care iti ofera libertate de miscare si in acelasi timp, minute pretioase inregistrate pe care le poti revedea mai tarziu sau pe care le poti impartasi cu prietenii sau o lume intreaga.

Astfel de sisteme profesionale de prindere gasesti acum la Action Camera cu reducere de 10%. In magazinul online  actioncamera.ro gasesti sisteme de prindere GoPro pentru aproape orice aventura: carcasa de prindere pentru incheietura, sistem de prindere pe piept de tip harnasament si  curele elastice, sisteme de prindere cu ventuza pentru masina sau sistem de prindere Rollbar pentru ghidon sau orice bara sau sistem tubular cu diametru intre 3,5 cm si 6,35 cm. Intreaga gama de sisteme de prindere GoPro poate fi gasita pe site, in sectiunea Prinderi.

Action Camera a pregatit in aceasta perioada oferte atractive si pentru GoPro Hero3+ Black Edition si Drift HD Ghost, destinate aventurierilor profesionisti.

GoPro Hero3+ vine cu un intreg arsenal de functii si caracteristici tehnice impresionante. Este cu 20% mai mica si mai usoara decat modelele anterioare, dar cu o durata a bateriei cu 30% mai mare, un transfer de date prin Wi-Fi de 4 ori mai rapid si o captura video puternica. Functiile SuperView sau Auto Low Light o fac o adevarata camera pentru profesionisti putand inregistra video la rezolutii mari si o calitate de cinematograf. Cu aceasta camera de actiune poti face filme extraordinare sau poti suprinde cadre formidabile la o rezolutie de 12 MP. Practic, orice aventura poate ajunge direct pe marile ecrane sau pe televizoare de inalta definitie. Go Pro Hero3+ poate fi achizitionata in aceasta perioada cu un discount de 10%.

Un alt model de top ce se bucura de reducere pe actioncamera.ro este Drift HD Gost, cel mai nou model al producatorului britanic Drift Innovation, unul dintre cei mai recunoscuti si apreciati in domeniu. Draft Flashback Video Tag/Loop, Wi-Fi Enables si Drift Power Station sunt doar cateva din principalele repere tehnice ale acestei camere deosebit de apreciate de cei ce se lanseaza pe cele mai spectaculoase trasee de munte, pe jos, pe schiuri sau pe bicicleta.

Action Camera este magazinul specializat in camere video de actiune, prinderi si accesorii pentru iubitorii de senzatii tari si in general pentru cei ce doresc sa suprinda clipele inedite din viata lor.

Powered by SEOmonitor