Prima vila de 5 stele destinata iubirii, deschisa in Romania



In data de 26 August 2011, fascinanta Vila Siam si-a deschis portile in Slanic Moldova, in prezenta superbei Miss Univers 2005 – Natalia Glebova – in calitate de membru fondator.

Evenimentul a marcat ”intalnirea ursitoarelor bune” in sprijinul devoltarii statiunii Slanic Moldova si a calitatii serviciilor turistice accesibile in zona – promovand un concept atractiv – turismul romantic.

Vila Siam se numara printre primele locatii tematice din Romania si a fost creata special pentru a oferi experiente minunate cuplurilor de indragostiti care isi doresc o escapada romantica de 5 stele. De la pereti imbracati in valuri de mirese din India sau saten de kimono, la candelabre aduse din temple si oglinzi care se revarsa dintr-una in alta, pana la saculeti din catifea si puf umpluti cu levantica parfumata -  Siam te cucereste prin frumusete si ofera o deschidere majestuasa spre privelistea incantantoare a Muntilor Nemira.

Printre primele locuri din tara care te invita sa lasi copiii acasa pentru a te bucura din plin de farmecul paturilor imense sau al naturii linistitoare, Vila Siam este o oda adusa iubirii, precum si redescoperirii frumusetii care-I leaga pe oameni impreuna.

Proprietate actuala a unei familii romano-australiene - McMillen, Vila Siam a apartinut pe vremuri unei familii autohtone renumite – familia Otin. Incepand cu 2008, aceasta a fost restaurata si redecorata intr-un stil unic, specific relaxarii, meditatiei si contemplarii privilegiate.

Evenimentul de lansare a fost organizat si sustinut de catre September Media, agentie de advertising full service din Iasi; serviciile pe care le ofera: branding si rebranding, campanii neconventionale, strategie media si organizare evenimente. Printre clientii sai se numara: Orange, Bayer, Nestle, Bucuria, Mol. Mai multe detalii gasiti pe http://www.septembermedia.ro

turism romantic frumusete farmecul naturii relaxare