Peretii de pe casa scarii decorati cu tablouri - idei de la Deco Perete

In cazul in care locuiti intr-o casa cu un etaj sau mai multe, cu scari ce fac legatura intre ele, atunci veti fi interesati sa descoperiti cum puteti amenaja peretii de pe casa scarii.

 

Din lipsa de inspiratie, multi aleg sa lase peretii liberi. Este corect si asa - decat sa fie incarcati intr-un mod deloc aspectuos, este preferabila aceasta varianta. Insa iata ce optiune ofera magazinul deco-perete.ro!

 

Tablourile - un mod clasic de decorare a peretilor

 

Moda tablourilor amplasate pe pereti este una pe care o avem inca din vechi timpuri si se pastreaza in continuare si in ziua de azi. Nu, nu este deloc invechit sa te folosesti de acestea pentru a da culoare unui perete gol. Ba chiar este de preferat, in special de catre cei care nu doresc sa acopere intregul perete cu un tapet de exemplu.

 

Unul dintre motivele pentru care multi renunta la ideea de a decora peretii de pe casa scarii este tocmai felul in care aceasta este dispusa. Linia inclinata a scarii nu face decat sa ii puna in incurcatura pe cei ce nu dispun de suficienta imaginatie si nu au o vedere de ansamblu asupra locului respectiv.

 

Insa trebuie sa stiti ca exista cateva reguli de baza ce trebuie respectate in cazul in care va hotarati sa decorati acesti pereti cu ajutorul tablourilor (gasiti mai multe informatii aici: https://blog.deco-perete.ro/cum-amenajam-peretele-de-pe-casa-scarii-cu-tablouri/).

 

Aveti la dispozitie doua variante: fie va folositi de un singur tablou mare, fie de un grupaj de tablouri mai mici care sa aiba legatura intre ele, atat din punctul de vedere al temei, cat si al culorilor pe care le contin.

In plus, daca la casa dispuneti de doua etaje si aveti de decorat doi pereti diferiti, aferenti fiecarui etaj in parte, specialistii recomanda ca pe peretii scarii inferioare sa puneti tablouri pictate sau postere inramate, iar la nivelul superior diverse fotografii de familie in format mare, inramate.

 

In cadrul magazinului online deco-perete.ro regasiti o gama variata de tablouri ce abordeaza diverse teme. Puteti opta intre cele ce reproduc picturi celebre, cu peisaje, flori, natura statica, tip vintage Art Geist, abstracte, cu oameni, cu orase, iar lista poate continua in acest sens.

 

Mare grija ca modelul ales sa se potriveasca decorului pe care il aveti in locuinta, pentru a nu crea o discordanta.

 

Descoperiti toate tablourile disponibile accesand site-ul deco-perete.ro.