Patuturi ingenioase pentru cei mici

In functie de prioritatile nevoilor celor mici, ele trebuie indeplinite de catre parinti cu scopul asigurarii conditiilor normale de viata a copilului in familie. In acest scop, in locuinta trebuie sa amenajati un spatiu sau o camera destinata celui mic. Inca din primele saptamani de viata acesta se familiarizeaza cu ambientul si amenajare specifica, simtindu-se protejat, iubit si acceptat de ceilalti membri ai familiei.



            Creatorii de patuturi pentru copiii mici au realizat o gama variata de modele care atrag prin aspectul exterior, coloritul viu adecvat copiilor mici, dar si fiabilitatea in utilizare. Aceste patuturi pot fi amplasate in camere mai putin spatioase, deoarece au un format compact cand sunt inchise, au posibilitate de extindere pentru a oferi locul comod pentru un somn odihnitor. La fel de bine, aceste patuturi pot fi asezate in dormitoare spatioase, alaturi de alte obiecte de mobilier sau in apropiere de patul parintilor.



            Din categoria patuturilor cu un design personalizat pentru copii puteti opta pentru “Patul Disney Cars Lightning McQueen”. Acest tip de pat poate fi folosit de copii dupa 1,6 luni pana la 5-6 ani. Are structura din pal, finisajele exterioare sunt realizate cu vopsele si lacuri ecologice conform standardelor UE. Patutul are aspectul unei masini, motiv pentru care va fi foarte indragit de baieti. Tablia patului din zona capului este inalta si protejata pe laterale de margini ondulate si rotunjite pentru a evita lovirile sau alunecarea pernei in timpul somnului. Tablia dinzona picioarelor are inaltimea necesara pentru a impiedica alunecarea plapumei si este personalizata cu un chip hazliu al masinii Cars. In zona picioarelor este accesorizat cu o lada pentru depozitare ce are un sistem de inchidere si deschidere culisant. Marginile rotunjite si finisajele de exceptie reprezinta atribute esentiale pentru a personaliza patutul.



            „Patul Spiderman” reprezinta o alta varianta in alegerea unui loc de somn si odihna a copilului cu varste de 1,6 luni si 5 ani. Are un aspect compact, cu margini rotunjite care protejeaza copilul de loviri accidentale, finisaje estetice reprezentand personajul preferat realizate cu vopsele si lacuri ecologice. Tablia din zona capului este inalra oferind suport pentru perna, lateralele sunt inaltate pentru evitarea alunecarii copilului sau al pernei, iar pe una din laterale se fixeaza un suport pentru veioza, carti sau alte obiecte. In partea inferioara a patului are doua sertare din material rezistent pentru depozitarea lenjeriei sau altor obiecte.



            Aceste doua patuturi se livreaza cu elemente separate ce se fixeaza pe baza unei scheme incluse in colet. Se pot achizitiona separat saltelele adecvate cu dimensiunile: 140X70 cm.



            „Patutul Thomas” reprezinta o alegere perfecta pentru o camera a copilului. Aspectul sau de locomotiva, structura rezistenta din mdf si finisajele adecvate numelui realizate cu vopsele si lacuri ecologice reprezinta bucuria oricarui copil. In zona capului constructia reprezinta o cupola colorata si margini inalte protejand copilul de lovituri sau curenti de aer in timpul somnului. Se poate utiliza de catre copiii cu varste intre 2-5 ani. Salteaua cu dimensiuni adecvate se achizitioneaza separat.