Oteros prezinta oficial colectia de mocasini pentru femei dar si noul site

Pantofii tai cu toc ocupa un loc special atat in dulapul cu incaltaminte cat si in sufletul tau. Ori de cate ori ai nevoie de un plus de incredere apelezi cu ceritudine la o pereche de pantofi cu toc. Insa cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa ai zile foarte aglomerate si pline de diverse evenimente in care te vezi nevoita sa faci o gramada de drumuri in mai tot orasul si sa ajungi la sfarsitul zile incredibil de obosita si sa ai impresia ca picioarele tale vor ceda pana ajungi acasa. Ei bine exista o solutie pentru problema ta si este chiar una moderna si nu in ultimul rand la moda. Mocasinii pentru dama sunt ultimul trend in materie de incaltaminte. Vedete precum Dakota Fanning sau Miranda Kerr, au ales mocasinii pentru iesirile lor.

 

Mocasini dama ieftini doar la Oteros.ro


Mocasini sunt confortabili, o alegere stylish si nu in ultimul rand sunt foarte usor de asortat oricarei tinute. Pentru o tinuta de tip office, alege o pereche de pantaloni cu o croiala de tip pana la care asortezi o camasa  si nu in ultimul rand o pereche de mocasini negrii sau intr-o nuanta neutra astfel incat sa ii porti asorta la cat mai multe tinute.

 

Colectia noua de mocasini la magazinul online de incaltaminte Oteros

Daca simti ca in garderoba ta se regasesc doar nuante inchise si multe tonuri de gri si albastru inchis, atunci opteaz pentru o pereche de mocasini ceva mai colorati si astfel iti vei insenina fiecarei zi in care te vei incalta cu mocasinii tai colorati.

 


Pentru un look plin de feminitate, in care vrei sa porti o rochita de lungime mini sau medie, alege o pereche de mocasini in tonuri neutru pentru un loo a la Lolita. Daca vrei ceva mai mult, pot sa optezi pentru o pereche de mocasini de dama care au ceva detalii sau niste accesorii precum tintele sau cateva pietre.

 


Un look indraznet si plin de feminitate poate fi creat cu usurinta daca vei opta pentru o pereche de mocasini cu animal print. Stii foarte bine ca incaltamintea cu animal print este in tendinte de ceva vreme si se pare ca nu o sa se demodeze niciodata. Bineinteles ai grija ca mocasini cu animal print sa fie de bun gust, altfel vei cadea in penibil.
Intra si tu pe noul magazin online de incaltaminte oteros.ro si cumpara-ti de acolo cate perechi de mocasini doresti. Vei gasi mocasini dama din cele mai noi colectii iar cu cateva clickuri iti cumperi de pe oteros.ro cele mai dragute perechi de incaltari pe care sa le porti in aceasta vara.