Orice statie de calcat din gama Philips Perfect Care vine cu garantia returnarii banilor in 60 de zile

Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru Philips, de aceea intre 1 Noiembrie 2014 si 31 Decembrie 2014, Philips ofera garantia returnarii banilor in 60 de zile pentru oricare dintre statiile de calcat din gama Philips PerfectCare.



Philips inoveaza continuu si a creat o gama de statii de calcat care schimba definitiv modul in care iti calci hainele. Cu ajutorulul tehnologiei Optimal Temp care combina puterea aburului pentru a putea calca cu usurinta orice material cu functia Smart Control care mentine talpa sistemului de calcat la o temperatura sigura pentru orice tip de material, poti calca rapid de la blugi la matase, fara ajustari de temperatura.



Astfel, tehnologia revolutionara Optimal Temp iti permite calcatul rapid si neintrerupt al hainelor, fara sa fie nevoie sa le sortezi dupa material, fara sa reglezi temperatura fierului sau statiei de calcat, sa verifici eticheta hainelor sau sa astepti ca fierul sa se incinga sau sa se raceasca,dupa caz.



Statiile de calcat produc o cantitate dubla de abur in comparatie cu un fier de calcat obisnuit, iar jetul de abur este eliberat la o presiune foarte ridicata si constanta, patrunzand rapid in profunzimea materialului.De asemenea au si rezervoare de apa mai mari ce iti permit sa calci ore intregi fara intrerupere si sa termini de calcat o cantitate mai mare de haine in timp mai scurt.



Poti alege o statie de calcat Philips PerfectCare cu talpa T-ionic Glide, care te ajuta sa netezesti chiar si cele mai incapatanate cute. Iar faptul ca nu ai cum sa strici sau sa arzi hainele pe care le calci, chiar si atunci cand te grabesti, iti ofera un adevarat confort.



Philips doreste ca fiecare produs sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. Daca nu esti multumita de produsul achizitionat, Philips iti ofera garantia returnarii banilor in 60 de zile. Mai multe detalii despre promotie poti regasi aici. Aceste conditii sunt aplicabile pentru urmatoarele produse:



Philips PerfectCare Viva: GC7015/20, GC7035/20, 



Philips PerfectCare Pure GC7635/30, 



Philips PerfectCare Aqua GC8622/20, GC8620, GC8640, 



Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80,



Philips PerfectCare Expert GC9222/02, GC9231/02, GC9246/02



Philips PerfectCare Silence GC9550/02.



Powered by SEO monitor