Obiecte de mobilier pentru camera copiilor

Creatorii de obiecte de mobilier au conceput modele moderne si avangardiste destinate celor mici. Sunt magazine care comercializeaza aceste produse, dar la fel de bine pot fi achizitionate si on line.



            In aceasta categorie se inscriu in special paturile pentru copiii mai mari. Designul personalizeaza incaperile si pe langa confortul asigurat de somn si odihna, ofera si un aspect vizual interesant. Un asemenea tip de obiect de mobilier este “Patul Kidkraft Medieval Castle”. Realizat din lemn compozit, are o structura rezistenta cu finisaje asemanatoare turnurilor castelelor medieval in partea dinspre picioare, in timp ce tablia patului are un elegant aspect de poarta strajuita de doua turnuri impunatoare. Cromatica este in special pe nuante de griuri, lateralele au finisaje asemeni zidurilor din piatra si intregul ansamblu este spectaculos. Lateralele din zona capului sunt arcuite pentru a oferi protectie in timpul somnului. Salteaua se achizitioneaza separat la dorinta clientului. Pozitionarea pe pardoseala a patului nu genereaza o inaltime mare pentru cazul in care accidental copilul se rostogoleste in somn. Dimensiunile patului-castel sunt: L=155, l=80. Se livreaza in elemente separate ce se ansambleaza dupa o schema de instructiuni.



            Un alt model ingenios de pat ce se adreseaza cu precadere fetitelor prin colorit si design este “Patul Kidkraft Princes Castle”. Designul este asemanator celui pentru baieti, dar diferit prin finisaje. Culoarea dominanta este roz, elemental definitoriu este turnul cu creneluri, iar tablia patului are aspect de impozanta poarta strajuita de porti mai mici si turnuri crenelate. Dimensiunile patului sunt aceleasi ca la varianta pentru baieti, salteaua se achizitioneaza separat. Se livreaza dezansamblat, urmand ca elementele sa se amplaseze corespunzator schemei.



            Un alt model de patut pentru fetite cu un design elegant si functional este varianta “Patut Printese Disney”. Se adreseaza copiilor cu varste de 4-7 ani si are doua sertare pentru lenjerie din material rezistent amplasate in partea inferioara a patului. Pe una din lateralele patului spre tablie are un suport vertical pentru carti si o masuta pe care poate sta veioza, cartea sau alte obiecte personale. Finisajele pe lateralele patului sunt realizate prin desene colorate cu culori si lacuri ecologice.



            „Patul Disney Cars” se adreseaza in special baietilor si are lateralele dinspre jumatatea patului, spre tablie, mult mai inalte pentru a impiedica alunecarea in timpul somnului. Acest pat este realizat din MDF si are finisaje reprezentand masina preferata a celor mici, Cars. Dimensiunile sale sunt generoase: 145(L) x 77(l) x 59(h) cm. Salteaua se achizitioneaza separat si poate avea latimea de 140 cm. Se ansambleaza la domiciliu pe baza unei scheme inclusa in colet. Daca doriti sa amenajati camera pastrand ca element de baza masina Cars, puteti achizitiona si pupitrul cu bancuta „Disney Cars”. Aceste elemente sunt realizate din pal si se ansambleaza simplu la domiciliu. Inaltimea masutei este fixa, dar adecvata copiilor cu varste de 4-7 ani. Scaunelul are un sezut generos, este rezistent si are imprimeul masinii preferate, asemeni masutei.