MxHost, unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piata de gazduire web si inregistrare domenii din Romania



 

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de gazduire web, MxHost detine, in prezent, un portofoliu cu peste 7.000 de site-uri printre care se numara si cele ale unor agentii de presa si ziare online, precum si site-urile unora dintre cei mai cititi bloggeri din Romania.
MxHost, folosit cu incredere de clienti din toate domeniile

 

Detinuta de compania Net Design, marca MxHost a aparut pe piata la inceputul anului 2004 din dorinta de a oferi servicii de gazduire la un pret accesibil fiecarei afaceri. In acel moment, nivelul preturilor de pe piata de gazduire din Romania era destul de ridicat, astfel ca, in scurt timp, prin calitate si politica preturilor, MxHost a ajuns un nume cunoscut pe piata de gazduire web si inregistrare domenii din Romania.

 

Dorinta companiei de a oferi servicii de calitate la preturi accesibile s-a concretizat imediat, incat in mai putin de 1 an aceasta detinea un portofoliu important de clienti, in prezent avand gazduite peste 7.000 de site-uri din diferite domenii, de la site-uri de prezentare sau bloguri, site-uri ale agentiilor de presa, agentii de turism, ziare online sau sute de site-uri de comert online cu mii de vizitatori, toti au avut incredere in serviicile oferite de MxHost. Prin parteneriatele solide cu furnizorii sai, MxHost ofera servicii profesionale de care, la ora actuala, beneficiaza cu incredere numerosi clienti precum avocati, notari, dezvoltatori de software, companii romanesti, multinationale, agentii de presa si publicatii online.

 

Servicii de calitate cu echipamente profesionale

 

Cu o echipa tanara si bine pregatita, MxHost va continua sa ofere cele mai bune servicii si sa lanseze si altele noi, pentru o imbunatatire continua a ofertei, iar pentru ca multumirea clientilor aduce, oricarei afaceri, cea mai buna reclama, specialistii MxHost vor asigura, si in viitor, pentru fiecare client in parte, sprijinul dorit in dezvoltarea proiectelor online.

 

Momentan, MxHost detine parteneriate importante prin care ofera servicii de inalta calitate, printre principalii parteneri numarandu-se ROTLD, Microsoft, Axigen Mail, R1Soft Backup si GlobeSSL. De asemenea, centrul de date al MxHost, situat in municipiul Cluj-Napoca, foloseste doar hardware performant, cu echipamente profesionale marca Dell si Cisco, UPS-uri APC si rack-uri Compaq. In plus, sunt utilizate doar servere Intel, Dell si SuperMicro, cu procesoare Intel Xeon si Intel Quad Core, care asigura o viteza mare si siguranta datelor clientilor. 

 

Pentru oricine doreste sa devina cunoscut in mediul online, sau vrea sa isi promoveze afacerea prin intermediul internetului, MxHost ofera domenii web cu gazduire sau standard, ce pot fi inregistrate fie pentru o perioada nedeterminata, fie anual. La preturi fara concurenta si cu oferte adaptate bugetului fiecarui client, specialistii MxHost asigura inclusiv serviciul de web hosting personalizat, gasind cele mai bune solutii de gazduire web, in functie de nevoile solicitantilor. Promotiile MxHost si detalii legate de serviciile oferite, pot fi gasite pe site-ul oficial www.mxhost.ro.