Multifleet, cea mai simpla solutie web cu alertare in timp real

Gestionarea activitatilor care au loc in companii reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale vremurilor actuale, mai ales daca luam in calcul companiile de transport care trebuie sa verifice in mod constant starea autovehiculelor, dar si comportamentul soferilor pe intreaga durata de transport. In acest sens, avem nevoie de un sistem care sa ne permita o localizare gps precisa si care sa ne ofera simultan si o serie de informatii utile care sunt utile pentru compania pe care o avem in administrare.



Modalitatea in care livram produsele catre anumite destinatii spune o multime de lucruri despre noi ca si companie, de aceea este foarte important sa ne asiguram ca intreaga activitate se desfasoara in mod corespunzator, altminteri, pe termen lung un comportament necorespunzator fata de clientii nostri se poate transforma intr-o problema serioasa care poate duce la pierderea unor parteneriate importante. O astfel de aplicatie pe care am putea-o numi revolutionara o regasim la www.multifleet.ro, aplicatie care cu siguranta se va dovedi unul dintre cei mai buni aliati al companiilor care isi doresc sa atinga un grad de eficienta maxim in tot ceea ce presupune gestionarea activitatilor din cadrul serviciilor de transport.



Respectarea termenelor de livrare reprezinta unul dintre aspectele carora trebuie sa le acordam cea mai mare imporanta, mai ales atunci cand pentru anumite tipuri de marfa exista termene de livrare fixe. In serviciile de transport insa exista si soferii indisciplinati care fara indoiala vor incerca sa se abata fara motiv de la rute, comportament despre care veti afla prin intermediul aplicatiei revolutionare de localizare gps de la www.multifleet.ro.







Monitorizare flota auto - Multifleet.ro



Limitele de viteza reprezinat pentru multi soferi o adevarata problema, motiv pentru care acestia in mod frecevent se abat de la aceasta regula ceea ce ii pune in situatia de a primii in mod regulat tot soiul de amenzi din pricina acestui fapt, amenzi care sunt suportate de catre companie. Aplicatia pe care o veti gasi pe site-ul deja mentionat va pune la dispozitie o alerta care sa va instiinteze in momentul incare unul dintre autovehicule circula cu o viteza mai mare decat limita maxima admisa.



In plus, pentru a va demonstra faptul ca aceasta aplicatie este revolutionara in adevaratul sens al cuvantului, puteti fi alertat si in momentul in care unul dintre autovehicule stationeaza vreme indelungata cu motorul pornit, fara un motiv anume. In acest fel veti avea posibilitatea de a contacta direct soferul masinii respective pentru a-i cere socoteala.



 

monitorizare gps urmarire gps