Mobile Vet – cel mai avansat cabinet veterinar din Bucuresti

Sanatatea animalutului tau este acum protejata de un cabinet veterinar la standarde vestice, cu aparatura avansata si medici specialisti experimentati si dedicati. Disponibil non stop pe strada Doamna Ghica nr. 133, in sector 2, cabinetul Mobile Vet ofera servicii veterinare complete, servicii de ambulanta si analize veterinare la standarde inalte.



O urgenta medicala a animalului tau de companie este o urgenta familiala si trebuie tratata ca atare. Acum poti sta mai linistit stiind ca in cazul in care animalutul tau are nevoie de ingrijire medicala o poate gasi la orice ora si ca medici pregatiti sunt gata sa rezolve orice problema. Mobile Vet ofera servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non stop, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, ecografii, radiografii terapie intensiva sau electrocardiograma.



Nu trebuie sa mergi la veterinar numai pentru urgente. Mobile Vet te ajuta cu servicii de vaccinare, deparazitare, implantare de microcipuri, eliberare pasaport UE pentru ca tu sa poti calatori impreuna cu animalutul tau, precum si servicii de inregistrare RECS, servicii de cosmetica veterinara si chiar si pet shop. Gasesti absolut orice ai nevoie.



Medicii Mobile Vet cred in crearea unei atmosfere calde si primitoare in care animalutul tau se va simti in siguranta, iubit si confortabil. Este un cabinet al iubitorilor de animale in care se depune orice tip de efort pentru a asigura sanatatea oricarui tip de animal. Ca stapan de animale vei aprecia serviciile la standarde inalte in care esti respectat si apreciat. Poti face o programare cu usurinta si vei fi primit cu caldura indiferent daca este o urgenta sau nu. Serviciile se pot plati cu cardul, iar sfaturile pe care le veti primi de la medicii veterinari va vor ajuta sa ii faceti animalutului dumneavoastra viata mai frumoasa.



Orice stapan de animale ar trebui sa aiba numerele de telefon Mobile Vet 0768 893 893 si 0728 522 255 trecute in telefon in caz de urgenta sau pur si simplu pentru a putea face mai usor urmatoarea programare la cosmetica. Mobile Vet va asteapta cu cele mai bune echipamente medicale indiferent de zi sau de ora intr-o locatie usor accesibila. Mai multe detalii despre serviciile Mobile Vet pe Mobile-Vet.ro      



 



Powered by SEO monitor