Lichidare stoc clearomizoare, baterii si accesorii tigara electronica

Tigaraelectronica-nr1.ro, unul dintre cei mai vechi distribuitori de tigari electronice din Romania, ofera in prezent reduceri consistente la clearomizoare, baterii si accesorii pentru tigara electronica.

In oferta promotionala, puteti gasi:


Clearomizor Protank Kanger

Protank Kanger este un clearomizor de mare succes, care a facut istorie in lumea vaperilor pasionati. Cunoscut si sub numele de glassomizor, datorita compartimentului principal construit din sticla, este recomandat utilizatorilor avansati de tigara electronica, datorita posibilitatilor multiple de setare.

Clearomizorul Protank este de tip servisabil si poate fi folosit cu orice baterie model Ego. Pentru rezultate remarcabile, este recomandat sa fie folosit cu un mod.

Impreuna cu acest clearomizor, pot fi folosite rezistente cu amperaj variabil, intre 1,8, 2,2,  si 2,5 ohmi. In functie de voltajul folosit si rezistenta, ProTank poate oferi experiente diferite in ceea ce priveste gustul, TH-ul si cantitatea de vapori. Se incarca usor cu lichid, desuruband partea din spate, pe unde se poate schimba si rezistenta.


Clearomizor EVOD

Modelul de clearomizor EVOD este ideal pentru bateriile din seria Ego. Asemanator ca design cu clearomizorul Ego W, acesta se remarca prin faptul ca este servisabil, putand alege dintre mai multe tipuri de rezistente, cu amperaj diferit. EVOD este un clearomizor care se potriveste atat vaperilor incepatori, fiind usor de folosit si conferind o experienta a vapatului de calitate, dar si vaperilor cu experienta.


Clearomizor iClear30 Innokin

iClear30 de la Innokin este un clearomizor de tip premium, pentru vaperii cu experienta. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat sa fie folosit cu moduri precum  Elego SVD de la Innokin sau eVic de la Joyetech. Mustiucul este rotativ, putand fi reglat dupa bunul plac in timpul vapatului.

IClear30 este un clearomizor de tip dual coil (are 2 rezistente) care produce o cantitate mare de vapori si reda aroma impecabil. 


Kit tigara electronica CE4 Plus

Kitul CE4+ de la Vipercig a fost conceput special pentru cei care vor sa incerce o tigara electronica de calitate la un pret redus.

CE4+ este printre clearomizoarele cele mai populare, datorita urmatoarelor caracteristici:

- cantitate mare de vapori

- rezistenta servisabila (se poate schimba doar rezistenta)

- incarcare usoara a lichidului

- capacitate mare de stocare a clearomizorului

Kitul contine:

- Baterie Vipercig de 650 mAh/ 1100 mAh

- Un clearomizor CE4+ complet, cu rezistenta si mustiuc incluse

- 2 rezistente de rezerva 

- Incarcator priza + USB

- cutie pentru cadou

- manual de utilizare

Pentru a afla mai multe detalii despre promotiile actuale, dar si alte reduceri la tigari electronice te asteptam pe www.tigaraelectronica-nr1.ro/promotii.html.

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania.
tigara electronica lichidare stoc atomizoare elichide tigari electronice