Libris ofera 7000 de cadouri cu ocazia implinirii a 7 ani de activitate

7 ani pe 20 mai, 7000 de cadouri pentru clienti



Cifra 7 reprezinta o incununare a succesului pentru cea mai mare libararie online din Romania. Cu ocazia aniversarii a 7 ani de la prima carte expediata, echipa Libris.ro si-a propus sa premieze toti iubitorii de carte cu 7000 de cadouri speciale.



Campania se desfasoara in data de 20 mai 2016, incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii. Nu exista regulament special de participare, orice comanda plasata in aceast interval fiind automat premiata cu unul dintre cele 7000 de cadouri aniversare pregatite de echipa Libris.



Valoarea totala a cadourilor primite garantat la orice comanda plasata in data de 20 mai este de peste 80.000 de lei.



Pe perioada campaniei aniversare de acest an se estimeaza ca vanzarile vor creste de 5-6 ori fata de campaniile periodice obisnuite organizate de Libris.ro.



Reduceri speciale la peste 90.000 de titluri si la produsele din categoria jocuri educative



Pe langa intiativa de a rasplati iubitorii de carte cu un cadou special pentru fiecare comanda, Libris a pregatit si reduceri aniversare pentru peste 90.000 de titluri din toate categoriile de carte disponibile pe site, amintind aici si noile titluri din de carti de dezvoltare personala . Vor beneficia de asemenea de reduceri substantiale si produsele din cea mai noua categorie a site-ului, categoria Jocuri, dedicata copiilor alaturi de noile titluri din literatura pentru copii .



Despre Libris.ro



Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania si primul magazin online care ofera inca din anul 2013 transport gratuit prin curier pentru orice comanda, indiferent de valoare.



Strategia de dezvoltare Libris.ro pune accent pe diversificarea categoriilor de carte disponibile in magazinul online, in mod special cu accent pe educatie si dezvoltare personala. Pana la sfarsitul lui 2016 vor fi adaugate doua noi categorii cu scopul de a oferi clientilor o gama cat mai bogata de articole.



Libris.ro este divizia online a Libris.SRL, companie cu peste 25 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte.

magazin carti reduceri jocuri educative