Lansare Fluturi volumul 3

Libris.ro va dona 3% din suma totala obtinuta in urma vanzarilor cartii Fluturi volumul 3, continuare a bestseller-ului semnat Irina Binder. Donatiile se vor duce catre Asociatia Umanitara "Dreptul la Viata" din Huedin.







S-a lansat volumul 3 al unuia dintre cele mai de succes bestseller-uri de pe piata de carte din Romania .



Fluturi volumul 3, cartea semnata de Irina Binder, a devenit, in doua zile de la lansarea ei pe piata de carte din Romania, bestseller. Nu mai putin de 10.000 de exemplare au fost comandate in 24 ore, doar de pe libraria online Libris.ro.



Fluturi volumul 3 - Acesta este continuarea romanului Fenomen Fluturi, care se mentine in topul celor mai vandute carti romanesti in ultimii 3 ani si a aparut pe piata in data de 25 Iunie 2016. Primele 1000 de volume cumparate de pe Libris.ro au fost livrate in exclusivitate cu autograful autoarei si transport gratuit.



Libris.ro se implica in proiecte de responsabilitate sociala impreuna cu Irina Binder Echipa Libris si-a aratat interesul si dedicatia pentru proiectele de responsabilitate sociala inca din anul 2014, an care a marcat inceputul unei frumoase colaborari cu Organizatia Salvati Copiii in cadrul proiectului de reducere a ratei de mortalitati infantile.



Pentru campania de donatii in urma vanzarilor romanului Fluturi volumul 3, beneficiarii au fost decisi de catre autoarea Irina Binder. Asociatia Umanitara "Dreptul la Viata" din Huedin va beneficia de 3% din totalul vanzarilor romanului prin intermediul Libris.ro in lunile Iunie, Iulie si August.



Despre Libris.ro Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania, cu peste 120.000 de volume disponibile pentru iubitorii de carte din tara. Pentru ca scopul echipei Libris este incurajarea pasiunii pentru citit, transportul pentru comenzile plasate de cumparatori prin platforma online beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea lor. Pe langa volumele de carte in limba romana sau engleza, vizitatorii magazinului online au acces si la cataloage bogate de produse din categoria jocuri pentru copii, muzica sau film. Incepand cu anul 2014 Libris.ro se implica activ in campanii de responsabilitate sociala, fiind partenera a Organizatiei Salvati Copiii in cadrul proiectului de reducere a mortalitatii infantile.