Joaca in Piratii din Caraibe



Bucuresti, 20 mai 2011. LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game, jocul video oficial al filmului Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, este acum disponibil in Romania prin TNT Games, divizia de gaming a RHS Company.  Gamerii, fanii LEGO, dar si admiratorii spectaculoasei productii Disney vor putea retrai toate scenele memorabile din primele trei filme, dar si din cel de-al patrulea film al seriei: "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi". LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este acum disponibil in retelele de distributie de jocuri din Romania la pretul de 149,99 lei pentru PC, 199,99 lei pentru PSP si DS, 249,99 lei pentru Wii si 3DS si 279,99 lei pentru PS3. De asemenea, in perioada 20-22 mai 2011, fanii Piratii din Caraibe sunt asteptati la Baneasa Shopping City, in fiecare zi intre orele 19:30-21:30, pentru a trai experienta LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game in spatiul dedicat. 

 

 “Niciul din noi nu poate fi Johnny Depp, dar oricine poate deveni un veritabil Jack Sparrow. Acesta este pariul pe care il facem cu publicul roman odata cu lansarea LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game. Aducem o experienta de joc inteligenta si foarte haioasa, atat pentru copii cat si pentru ceilalti membri ai familiei”, afirma Mike Stegaru, Product Manager TNT Games.

 

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este un joc de actiune si aventura care aduce la viata lumea din filmele Piratii din Caraibe, sub forma binecunoscuta a "caramizilor" LEGO.

 

Personajele si decorurile, realizate in forma LEGO, inspira un umor irezistibil si permit o suita uriasa de experiente de explorare si asamblare. Jucatorii pot intra in rolul a peste 70 de personaje, atat binecunoscute, cat si noi, pentru a afla ce inseamna viata de pirat si se pot aventura in lupta cu creaturile marii intr-un stil non-violent si amuzant. Pe parcursul celor 20 de niveluri, jucatorii au posibilitatea de a incerca modul co-operativ, in care fiecare isi alege cate un personaj, pentru a trai o experienta de joc comuna, sau modul freeplay, care permite intoarcerea la nivelurile anterioare pentru a patrunde in zone inaccesibile pana atunci.

 

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este disponibil in format PC, Sony PLAYSTATION 3, Sony PlayStation Portable, Nintendo Wii, Nintendo DS si Nintendo 3DS.

 

Website oficial: VideoGames.LEGO.com

 

Video: link

 

 

 

***

 

 

 

Despre TNT Games / RHS Gaming Business Unit:

 

TNT Games, divizia de gaming a grupului RHS Company, este distribuitorul in Romania al unor companii de talie mondiala din industria jocurilor video, inclusiv Nintendo, Disney Interactive, SEGA, THQ, NCsoft si Focus Home Interactive. Printre titlurile de renume din portofoliul TNT Games se numara consolele Nintendo Wii, Nintendo 3DS/DSi/DSi XL si accesoriile oficiale Nintendo ale acestor console, seriile de jocuri Mario si Pokemon, gama integrala  de jocuri Disney pentru PC si console, colectiile de jocuri Total War, Guild Wars, Company of Heroes, STALKER, Titan Quest, WWE SmackDown vs. RAW, Worms si Warhammer 40.000 Dawn of War II, Football Manager, Divinity II: The Dragon Knight Saga, Two Worlds 2, Homefront, Aliens vs. Predator, Avatar: The Last Airbender, Naruto si multe altele.

 

Contact de presă:

 

Otilia Panainte

 

PR Manager

 

RHS Gaming Business Unit 

 

Adresa: Sos. Pipera, nr. 55B, 

 

(incinta Apla, depozitul nr. 3) 

 

sector 2, 014254, Bucuresti 

 

Romania 

 

Mob: +40 (0) 724.882.820 

 

Tel: +40 (0) 31.805.48.41 

 

Fax: +40 (0) 21.330.17.19 

 

E-mail: otilia.panainte@gmail.com 

 

 

 

 

 



 

Piratii din Caraibe TNT Games Disney LEGO