IPA Proiect Arges , prima companie de proiectare din Romania, care vine cu un pachet complet pentru investitori

IPA Proiect Arges, o companie care activeaza pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii, a lansat, de curand, produsul „Oportunitati investitii”, destinat atat investitorilor, cat si persoanelor fizice.

Oricine este interesat sa-si dezvoltate o afacere sau sa-si ridice o locuinta poate sa achizitioneze un pachet de servicii si bunuri, care include terenul aferent, proiectul constructiei, precum si obtinerea autorizatiilor necesare.

„Suntem prima companie de pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii care are in oferta un astfel de produs. Am decis sa lansam pachetul <<Oportunitati investitii >> deoarece am constientizat cat de valoros este timpul pentru clientii nostri. Practic, acest pachet le permite clientilor sa nu-si mai rapeasca din timpul lor pretios ca sa gaseasca terenul ideal sau proiectantul potrivit pentru ideile lor. De asemenea, prin intermediul acestui pachet, noi ne ocupam sa obtinem toate actele necesare pentru demararea constructiei. Stim ca relatia cu autoritatile poate fi, uneori, extrem de dificila, asa ca acest pachet de servicii ii scuteste pe clienti de interactiunea cu reprezentantii statului”, declara Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Produsul „Oportunitati investitii”, lansat recent de IPA Proiect Arges, este disponibil, deocamdata, doar in judetul Arges.

„Suntem increzatori ca acest produs se va bucura de un foarte mare succes,  in cel mai scurt timp. Tocmai de aceea  ne dorim sa extindem pachetul de servicii si in alte judete din tara”, precizează Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Cei interesati de produsul lansat de curand de IPA Proiect Arges pot afla mai multe detalii accesand proiectarges.ro.  

Despre IPA Proiect Arges

Compania IPA Proiect Arges  ofera o gama larga de solutii: proiectare de  constructii civile si industriale, realizare structuri de rezistenta si de instalatii aferente constructiilor, design interior, reprezentare pentru  autorizare, servicii pentru asigurarea securitatii la incendiu, servicii in constructii civile si industriale, planuri urbanistice si lucrari edilitare, interventii asupra constructiilor existente, amenajari exterioare, cadastru, topografie si inchirieri de utilaje de constructii, pentru lucrari simple sau complexe.