In pasi de dans si acorduri de nunta cu Soft Step

Pregatirile pentru nunta incep de multe ori chiar si cu un an de zile inainte de data fixata. Pe primele  locuri in lista de lucruri ce trebuie puse la punct se gasesc mereu locatia, rochia de mireasa, verighetele, invitatiile si costumul mirelui. Acestea si multe alte detalii nu prea ai cum sa le uiti pentru ca aproape oricine te cunoaste iti aduce aminte sau te intreaba despre ele imediat ce afla vestea cea mare. Mai putini sunt aceia care te indeamna sa iei niste cursuri de dans pentru nunta.

Dansul mirilor se presupune a fi mereu unul dintre cele mai importante momente ale unei nunti. Asa si este, daca reusesti sa il pregatesti cu migala cu ceva timp inainte. Doar cativa pasi prin sufragerie si un film la cinema in care sa vezi cum danseaza niste actori experimentati nu prea te ajuta.

Soft Step ofera viitorilor miri lectii speciale de dans pentru nunta. Cei care vor doar sa isi puna la punct pasii pentru valsul miresii pot opta pentru cateva sedinte particulare care dureaza o ora si in care ambii parteneri sunt introdusi in secretele acestui moment special. Pentru cei non-conformisti, poate fi pusa la punct o coregrafie speciala pentru un alt stil de dans indragit de cei doi.

Cei ce vor sa isi impresioneze cu adevarat invitatii intreaga noapte a nuntii lor si sa creeze o atmosfera deosebita pe ringul de dans indiferent de muzica ce rasuna din difuzoare, Soft Step le  recomanda pachetul de 5 sau 10 sedinte in care se invata tehnici specifice mai multor stiluri de dans, de la Vals si Tango la Cha-Cha sau Rumba.  In aceasta perioada, doritorii pot benefica de oferte foarte avantajoase pentru aceste abonamente.

Si pentru ca viitorii miri sunt cu siguranta foarte ocupati in perioada premergatoare nuntii, orele de dans se stabilesc in functie de programul acestora si disponibilitatea uneia din cele 2 sali de dans folosite de Soft Step, din zona Unirii sau din zona Piata Muncii.

Lectiile sunt oferite de instructori de dans cu mare experienta care, la cererea mirilor pot oferi chiar reprezentatii de dans in cadrul evenimentului lor.

Soft Step ofera cursuri de dans in Bucuresti si este una din cele mai cunoscute scoli cu oferte pentru persoane de orice varsta, de la copii de 5 ani pana la seniori care doresc sa descopere frumusetea acestui sport din mijlocul evenimentelor, de pe ringul de dans si nu doar in calitate de spectatori.

 

Powered by SEO monitor