Importdirect.ro, cea mai avantajoasa solutie pentru orice comerciant

 Indiferent ca vorbim despre spatii comerciale mici sau despre cele mari cum sunt supermaket-urile spre exemplu, un lucru este cat se poate de cert. Fiecare dintre acestia sunt dependenti in totalitate de importatori care sa puna la dispozitia acestora volume uriase de marfa. Relatia dintre un comerciant si respectiv un importator este una cat se poate de stransa dat fiind faptul ca in urma acestor parteneriate, ambele parti dispun de numeroase beneficii care le permit pe termen lung sa se dezvolte cu succes intr-o piata deja mult prea competitiva. 

Chiar daca in general comerciantii au tendinta de a privi astfel de parteneriate ca pe niste simple modalitati de a intra in posesia unor bunuri la preturi mult mai avantajoase, in realitate, un astfel de parteneriat inseamna mult mai mult. www.importdirect.ro este la ora actuala unul dintre principalii "jucatori" de pe piata romaneasca care distribuie in toata tara o gama variata de produse cosmetice si detergenti de la producatori de renume. In acest sens, iata cateva motive pentru care o colaborare cu un astfel e importator reprezinta solutia optima pentru orice comerciant.

De departe unul dintre avantajele notabile este dat de catre preturile deosebit de mici. La Importatordirect.ro ai posibilitatea de a achizitiona produse la preturi care se situeaza cu aproximativ 30-40% mai mici fata de cele practicate de piata actuala. Acest lucru reprezinta fara indoiala unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poate avea un comerciant, mai ales in conditiile in care diferenta fata de preturile practicate de piata actuala la anumite produse poate ajunge chiar si pana la 200%.   

Tot un avantaj insa este dat si de aspectul calitatii produselor puse la dispozitie de catre Importdirect.ro. Majoritatea produselor comercializate sunt importate direct din diverse tari vestice ale Europei, astfel ca acestea vor indeplini cu siguranta chiar si cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste piata romaneasca. Totodata, intreaga gama de produse pe care o regasiti la Importdirect.ro sunt caracterizate mai inainte de toate de unicitate dat fiind faptul ca acestea sunt create exclusiv pentru pietele occidentale, iar Importdirect.ro este unicul importator al acestor produse in Romania.

Importdirect.ro este unul dintre principalii importatori de produse cosmetice si detergenti de la noi din tara care pune la dispozitia clientilor un portofoliu variat de produse care provin de la cele mai consacrate brand-uri internationale si pe care aveti posibilitatea de a le acizitiona la preturi deosebit de avantajoase. 

 

detergenti produse ingrijirea parului produse cosmetice produse machiaj deodorante parfumuri produse ingrijirea corpului sampon vopsea de par balsam de rufe