Implant de par prin tehnica Q-FUE in Romania, numai la clinica Dr. Felix

Deseori romanii aleg sa mearga in strainatate pentru diverse interventii sau schimbari la nivel corporal. Pentru ca podoaba capilara este si ea la randul sau unul dintre aspectele importante, pana acum cativa ani, pentru implant de par, majoritatea preferau sa apeleze la medici straini. De cand a aparut clinica Dr. Felix Hair Implant, aceste servicii sunt disponibile si la noi.

Tehnicile utilizate sunt aceleasi ca si in occident si fiecare membru care participa la acest proces de transplant este ultraspecializat in domeniu. In acest fel clientii pot avea certitudinea ca au parte de servicii calitative, rezultate uimitoare si nu apare nicio complicatie.

Despre tehnica Q-FUE 

Clinica Dr. Felix Hair Implant utilizeaza tehnica Q-FUE in tot acest proces de implant de par. Aceasta este ultima tehnica si printre cele mai bune din lume, preferate atat de medici, cat si de clienti. Nu lasa cicatrici si clientul poate reveni la viata normala imediat dupa interventie. Fara sangerari, deci este non-invaziva.

Rezultatele sunt pe masura, pentru ca persoanele care nu stiu ca persoana in cauza a avut parte de un transplant nu au cum sa isi dea seama de acest aspect. Fiecare fir de par este implantat exact in pozitia lui fireasca de crestere, astfel incat sa para cat mai natural.

Un implant de par poate schimba complet starea psihica a unei persoane. Alopecia este cunoscuta ca fiind o cauza a starilor depresive, cand apare nevoia de izolare de cei din jur din cauza stimei de sine scazute. Medicii de la clinica pot schimba aceste aspecte prin serviciile de implant de par, care schimba cu adevarat viata.

Clinica recomandata de persoane publice 

Este bine-cunoscut faptul ca majoritatea vedetelor merg peste mari si tari sa beneficieze de astfel de servicii. Iata ca in materie de transplant de par, persoane publice din Romania, precum Catalin Botezatu sau Dorian Popa au apelat la Dr. Felix pentru diferite necesitati de acest gen.

Rezultatele i-au facut pe acestia sa recomande clinica, fiind multumiti. Poate chiar mai multumiti decat daca apelau la un medic strain. Este o interventie care se realizeaza o data in viata, a carei rezultate rezista mereu.

Consultati site-ul pentru mai multe informatii sau programari.

 

Contact:

+40 720 254 368.