HRP le ofera noilor clienti din februarie o luna de servicii gratuite pentru externalizarea salarizarii si administrarii de personal

Firmele din Romania care semneaza in luna februarie un contract de colaborare cu Romanian Software au acces gratuit timp de o luna la servicii de salarizare si administrare de personal, oferite prin platforma www.hrp.ro. Prin aceste servicii, firmele pot elimina riscurile asociate erorilor de interpretare a legislatiei si isi pot eficientiza procesele interne.



Platforma software HRP a fost dezvoltata de o echipa care are o buna cunoastere a domeniului resurselor umane si care are deja o experienta de zece ani in implementari ale acestei aplicatii in companii din diverse domenii de activitate, printre care se numara: domeniul bancar, constructiile, industria alimentara, media, productia sau distributia. Platforma este sustinuta de o echipa de specialisti care ofera suport tehnic, buletine informative privind modificarile legislative, aplicatii personalizate si consultanta.



Romanian Software a luat aceasta decizie pentru a ajuta clientii care semneaza contracte de colaborare in luna februarie sa reduca din costurile aferente salarizarii si administrarii de personal si sa beneficieze de un proces fara riscuri, responsabilitatea asociata calculelor si rapoartelor fiind preluata de sistem si de echipa sa specializata. Daca sunteti interesat de acest parteneriat, veti beneficia si de informatii actualizate din domeniul salarizarii si al Codului Muncii si veti reduce timpul alocat procesului de salarizare si administrare de personal, putand deveni mai eficient in activitatile specifice domeniului dumneavoastra de activitate. In tot acest timp, Romanian Software va asigura confidentialitatea informatiilor si securitatea datelor.



Aplicatiile disponibile in sistemul pus la dispozitia clientilor sunt: Time Management, Personnel Management, Payroll Management si Document Management. In plus, veti primi acces la platforma Collaboration, un sistem de comunicare intre utilizatori definiti pe structura organizatorica a unei companii.



De asemenea, daca semnati acest contract in luna februarie, puteti beneficia timp de o luna in mod gratuit de servicii operationale de salarizare (intocmirea statelor de plata, efectuarea calculului pentru acordarea tichetelor de masa sau generarea notelor contabile si nu numai), de servicii operationale de administrare de personal (de exemplu, emiterea adeverintelor pentru angajati, gestionarea dosarelor de personal sau completarea carnetelor de munca), dar si de servicii de analiza a proceselor existente si implementare a aplicatiilor software. Mai multe informatii despre aceasta oferta puteti gasi pe HRP.ro.