Elvila te ajuta sa economisesti mai multi bani pentru concediu cu reduceri de pana la 60 de procente

Elvila a lansat campania de reduceri de vara prin care ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produse din stoc cu o reducere de pana la 60%.



Zeci de produse Elvila pot fi achizitionate, in limita stocului disponibil, la preturi extrem de avantajoase, din magazinele Elvila. Alexandria, Bacau, Beius, Bucuresti, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Focsani, Galati, Iasi sau Mizil sunt orasele aflate pe harta promotiei Elvila ce se desfasoara in perioada 1 iunie – 31 iulie.



Mobila de bucatarie cu sau fara corpuri suspendate, birouri pentru elevi, perfecte pentru a intampina noul an scolar, seturi de mese si scaune in stil modern sau clasic, biblioteci si fotolii, coltare si saltele, fotolii si canapele se regasesc in lista de produse ce pot fi achizitonate in perioada promotiei la preturi reduse.



Elvila anunta si produsul lunii iunie, coltarul de bucatarie Bassel ce poate fi achizitionat cu un discount de 20%. Acest grup de colt este format dintr-o bancheta, o masa extensibila si 2 scaune, din PAL melaminat si elemente din masiv de fag. Este un produs perfect pentru orice bucatarie. Masa extensibila  permite gazduirea a doua sau chiar 4 persoane.



Elvila doreste sa nu isi puna clientii in postura de a alege, in aceasta vara,  intre o mobila noua si un concediu bine meritat. Preturile scazute cu pana la 60% ofera posibilitatea de a aloca un buget mai mare pentru vacanta si, in acelasi timp, de a schimba sau a aduce in casa o mobila noua, moderna, eleganta. Portofoliul de produse a fost atent ales pentru a oferi solutii pentru oricare din camerele casei.  



Elvila sustine prin aceasta promotie politica sa de a oferi clientilor deopotriva calitate si preturi avantajoase.



Grupul Elvila, unul din principalii furnizori de mobila de bucatarie din Romania, ofera o gama completa de produse din lemn masiv, mdf sau pal. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobila la comanda, pentru acasa, pentru HoReCa sau pentru zona corporate.