De ce sa inchiriezi o masina? Promotor Rent a Car - Partener de baza pentru afacerile de succes.

Promotor Rent a Car Bucuresti

Promotor Rent a Car Bucuresti

În căutarea succesului unor mari afaceri, recuzita aferentă unei prime întâlniri constituie o bază solidă pentru construirea unor relaţii de afaceri de durată, iar maşina de serviciu devine astfel un pion de încredere în imaginea conturată, fiind adeseori mai importantă decât însaşi acţiunile listate de companie pe bursele de valori.

Promotor Rent a Car Romania  - Inchirieri Auto Bucuresti

În mediul de business actual, timpul nu mai înseamnă  de mult bani, ci informaţie, iar rapiditatea cu care se difuzează o informaţie devine centrul nodal al oricărei activităţi.

Presaţi de timp şi întâlniri urgente, oamenii de business trebuie să circule mai repede decât informaţia pentru a ajunge prompt în delegaţii, conferinţe, ori evenimente din alte oraşe, aşa că închirierea unei maşini reprezintă o soluţie ideală.

Contactul direct este vital în comunităţile de business. El facilitează interacţinea şi consolidează relaţiile între antreprenori. Telefonul mobil, e-mail-ul sau faxul sunt doar nişte “voci fără chip”, de aceea prezenţa fizică este indispensabilă. Una dintre companiile care si-a castigat in timp respectul clientilor oferind servicii de inchirieri masini in Bucuresti, dar si inchirieri auto Otopeni, automobile sigure, confortabile si la preturi avantajoase este Promotor Rent a Car.

În viaţa de business situaţiile imprevizibile pot apărea oricând, iar dacă sunt probleme cu maşina de business sau aceasta se află în service şi este impetuos necesară participarea la un eveniment, prin serviciile de închirieri automobile, protocolul sacoului se poate transforma instantaneu în eticheta cailor putere.

Transferul catre aeroport pentru deplasarea  în delegaţii în alte ţări sau revenirea din străinătate nu trebuie puse în pericol de agitaţia şi aglomeraţia din Bucureşti, prin urmare, opţiunea închirierii unei maşini de calitate rămâne mai mult decât viabilă. Prin seriozitatea şi profesionalismul serviciilor de închirieri auto,  Promotor Rent a Car Romania îşi propune să devină partenerul din umbră pentru succesul în business, în orice colţ al ţării s-ar afla acesta.  

Va invitam totodata, sa profitam impreuna si de avantajele principale ale Inchirierii pe termen lung cu servicii incluse:

1. Financiare/ Fiscale :

- Chiria lunara presupune o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (realmente incomparabila cu creditul si leasing-ul finaciare, a caror amortizare este liniara).

- Avansul 0, neimplicand un efort investitional (in raport cu 10 -30 % avans la leasing-ul financiar) si neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu, maresc capacitatea de finantare a firmei.
- Fara Riscuri financiare - ce tin de intretinere, reparatii si, finalmente, valoarea de revanzare a masinii, care sunt preluate, in totalitate, de catre noi, dumneavoastra bucurandu-va de un flux de numerar mai transparent, mai previzibil, mai simplu. 


2. Previzibilitate :


- Cost lunar unic si fix pe toata durata contractului.
- Toate taxele (rovinieta, impozit) , asigurarile (CASCO si RCA) plus un pachet complet de servicii ce include: vehicul de inlocuire, mentenanta, intretinere/reparatii, admnistrare anvelope, asistenta rutiera, ITP si reviziile, sunt incluse in costul lunar.


3. Flexibilitate :

Urmarim indeaproape nevoile dumneavoastra care, in mod firesc, evolueaza si asistam, prin ideea de contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere, nr. de kilometri si, desigur, tipul autovehiculului.
Parteneriate si cu firme/companii nou infiintate, romanesti si/sau straine!

4. Siguranta si Confort: 

- Non-stop: asistenta rutiera + autovehicul la schimb, ori de cate ori este nevoie, = timp de imobilizare al autovehiculelor inexistent, practic, redus la zero si operativitatea team-rilor dumneavoastra care devin mai productive.
- Reviziile si reparatiile sunt operate la timp si corect, conform normelor producatorilor.
- Oferta personalizata, raportata nevoilor dumneavoastra, si mai multe detalii 24/7 la consultantii nostri care sunt mereu aproape!

Inchirieri de masini pe termen scurt, mediu si lung la pretul tau! Pentru mai multe detalii va invitam sa ne sunati la 0734 403 403 sau sa ne vizitati site-ul.

promotor rent a car inchirieri masini inchirieri auto masini de inchiriat inchirieri auto bucuresti rent a car bucuresti inchirieri masini romania