CyberGhost VPN: Conexiunile criptate și ascunderea IP-ului nu garantează 100% anonimitatea

Conexiunile criptate și ascunderea IP-ului nu garantează 100% anonimitatea. Reclame, metode de urmărire online ce accesează datele personale ale utilizatorilor, inclusiv locația, softuri malițioase, instrumente folosite pentru furtul identității și conexiuni nesecurizate către portaluri de comerț electronic, sunt doar câteva dintre problemele întâmpinate de utilizatorii de servicii VPN.



 



Dedicată politicii de a nu stoca datele utilizatorilor, compania CyberGhost VPN are una dintre cele mai rapide creșteri a numărului de utilizatori din industrie, peste 500.000 de utilizatori noi pe lună. Lupta pentru un internet liber și conexiuni private include publicarea anuală a raportului de transparență, parteneriate cu diverse organizații ce susțin libertatea în mediul digital cât și campanii ce sprijină accesul la internetul necenzurat în țările nedemocratice.



 



Prin studii efectuate lunar, CyberGhost a identificat nevoile acestora oferind cel mai bun produs de anonimizare a datelor. Pentru a facilita o experiență online unică, CyberGhost este prima companie din industrie ce adaugă noi straturi de securizare si anonimizare a datelor. Toate aceste noi funcții sunt aduse împreună într-o interfață orientată spre utilizator și ușor de folosit. Cu un singur click, utilizatorii pot alege o combinație de funcții personalizate activităților lor online.



 



Uitlizatorii pot alege funcții precum Ad-Blocker, Protecție Malware și Anti-Virus, Compresie de Date pentru a reduce costurile asociate datelor mobile, prevenirea Online Tracking și impunerea conexiunilor HTTTPS atunci când sunt disponibile.



 



“Am dezvoltat un produs versatil și avansat ce oferă cel mai înalt grad de anonimizare și securizare a datelor. Noile funcții adăugate oferă acces la internetul necenzurat, anonimizează activitățile digitale și, prin politica noastră de a nu stoca datele clienților, impiedică monitorizarea online a utilizatorilor noștri,” a menționat Robert Knapp, CEO și co-fondator al CyberGhost VPN.



 



O săptămână de utilizare la nivel beta de către 2000 de persoane a dus la blocarea a peste 200,000 de site-uri malițioase și la îndepărtarea a peste 2 milioane de reclame și tentative de urmărire online ce accesează datele personale ale utilizatorilor. Fiecare client poate consulta în noua interfață a contului de administrare, statistici personalizate, realizate în timp real.



Pentru a descărca noua versiune CyberGhost 5.5 și pentru mai multe informații, vizitați: https://cyberghostvpn.com/ 



 



Despre Cyberghost



Fondat în anul 2011 la București, CyberGhost S.R.L. oferă una dintre cele mai sigure soluții de confidențialitate și securitate online a datelor. Compania contribuie la securizarea și anonimizarea prezenței online a peste 5 milioane de utilizatori din întreaga lume. CyberGhost S.R.L. consideră confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență: https://www.cyberghostvpn.com/en/transparency-report



Compania are 25 de angajați constând într-o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România. Cu o experiență certificată în anonimizarea datelor online, compania contribuie major la susținerea drepturilor civile implicându-se activ pentru o societate liberă și combaterea cenzurii pe internet .



Despre CyberGhost VPN



Programul CyberGhost VPN stabilește o conexiune criptată de tip 256-bit AES, cel mai înalt grad de criptare existent pe piață, la rețeaua CyberGhost. Prin aceasta, adresa IP publică este mascată și înlocuită cu o adresă IP neidentificabilă. Client-ul de Windows se instalează rapid fiind foarte intuitiv. De asemenea, este disponibilă o aplicație iOS, un client Mac și Android și este compatibil cu protocoale native PPTP, L2TP/IPSec și OpenVPN. Pentru mai multe informații despre produsele CyberGhost, vizitați https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost VPN VPN