Curatatorie cu ridicare si livrare la domiciliu

Praful, mizeria si microbii sunt considerati a fi factorii declansatori ai alergiei. Inclusiv locuinta noastra se poate transforma intr-un adevarat focar de infectie, desi stergem praful zilnic si dam cu aspiratorul o data la doua zile. De ce? Motivul este unul singur: miile de bacterii si microbi care se ascund in fibrele covorului. Activitatile de zi cu zi, intratul incaltat in casa, varsatul unor bauturi si, prezenta unui animal de companie, transforma covorul in cel mai mare inamic al locuintei. Degeaba alocati o suma destul de importanta pe produse speciale de curatat, intrucat acestea nu vor face altceva decat sa adanceasca mizeria si sa transforme petele in unele mai mari si mai urate. Pentru ca intotdeauna si-au dorit ce este mai bun pentru clientii lor, La Umeras va vine in ajutor cu serviciul de curatare profesionala a covoarelor, mochetelor, draperiilor, lenjeriei, hainelor si nu numai. Gama lor include si servicii de calcatorie, detasare pete, uscatorie, retus si curatatorie haine ecologica.



La Umeras rezolva orice problema cu profesionalism si seriozitate, punand un accent deosebit pe satisfacerea clientilor. Astfel, primul pas in procesul de curatare al covoarelor este marcat de aspirarea corespunzatoare a acestora, tocmai pentru a indeparta particulele de praf, urmand ca echipa sa realizeze o analiza amanuntita a acestuia pentru a descoperi eventualele pete si tipul acestora. Urmatoarea etapa consta in alegerea detergentilor biodegradabili ce protejeaza structura fibrelor, le reda delicatetea si le reimprospateaza culorile. Dupa realizarea procesului de curatare, covoarele se clatesc si se introduc la periile rotative pentru indepartarea murdariei ramase, a parului de animale si a altor impuritati reziduale.



Un alt aspect pe care trebuie sa il luati in considerare in momentul in care apelati la curatatoria de haine La Umeras este faptul ca aceasta ofera in mod gratuit serviciul de colectare si livrare la domiciliu.



Serviciile La Umeras de curatare covoare si mochete sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa aveti produsele curatate impecabil prin metode ecologice si livrate in cel mai scurt timp posibil.

curatatorie haine curatatorie covoare laumeras