Cum te pot ajuta rochiile de mireasa sa-ti ascunzi defectele

Rochii de mireasa 2017

Rochii de mireasa 2017

Stim ca nu exista perfectiune, insa incercam pe cat posibil sa o atingem. Chiar si atunci cand cream rochii de mireasa, al caror rol este sa iti puna in valoarea frumusetea naturala si sa-ti ascunda micile imperfectiuni de la natura.

Creatorii de la Calin Events te vor invata sa alegi rochii de mireasa ideale pentru corpul si personalitatea ta. Te asteptam oricand in magazinele noastre din Bucuresti și intreaga tara pentru o oferta personalizata!

Rochii de mireasa pentru femei cu solduri mari

Daca te incadrezi in aceasta categorie, nu este recomandat sa porti rochii de mireasa sirena si tinute cu un corset lung deoarece acestea iti vor lati si mai mult soldurile. De asemenea, ele nu trebuie sa aiba aplicatii, cum ar fi funde, volane multe, flori sau straturi de material, petrecute in jurul coapselor. Ceea ce ar trebui sa porti in ziua nuntii sunt rochiile de mireasa printesa deoarece acestea ascund defectele de la talie in jos. In cazul in care nu esti fanul acestora, poti alege rochii vaporoase stranse in talie, care sa iti scoata in evidenta bustul sau rochii lejere pe langa corp. Orice silueta alegi încearcă sa evidentiezi bustul și talia în contrast cu soldurile , fără sa adaugi volumin zona acestora. In ceea ce priveste culoarea, opteaza pentru nuante de bej/nude sau ivory.

Rochii de mireasa pentru femei cu spatele lat

Daca ai un spate proeminent, nu purta bretele late, maneci sau spatele gol. Este de preferat sa incerci un corset cu putine aplicatii sau materiale pentru a nu atrage si mai mult atentia in partea superioara a corpului.Atentia trebuie indreptatata către talie și către solduri și îți recomandam sa alegi o silueta care alungeste vertical liniile corpului. Decolteul trebuie sa fie oval sau in forma literei V, iar bretelele sa fie subtiri sau sa lipseasca cu desavarsire. Ideal este ca spatele sa aiba aceeasi forma ca decolteul si sa fie semigol, pentru a crea un efect de alungire.

Rochii de mireasa pentru femei cu umerii lasati

In acest caz, bretelele nu trebuie sa lipseasca, iar tinutele trebuie sa fie cat mai incarcate in partea superioara pentru a estompa acest defect. Poti alege rochii de mireasa fara corset, stil bluza, iar decolteul sa fie pe rotund sau patrat. Cel oval sau in V atrage si mai mult atentia asupra umerilor lasati. Poti purta si rochii fara decolteu, daca nu te incanta ideea, insa nu renunta la bretele, pe care le poti accesoriza cu funde sau volane.

Rochii de mireasa pentru femei cu gatul scurt

Daca ai gatul scurt, nu poti purta corsete taiate fara decolteu. Pentru a crea efectul de alungire, opteaza pentru decolteul oval sau in V si pentru bretele, fie ca sunt peste umeri sau legate de gat. De asemenea, spatele trebuie sa urmeze aceeasi structura pentru a crea un efect complet. Pentru a ascunde acest defect, poti purta coliere si cercei lungi. Evita total bijuteriile la baza gatului, care nu te avantajeaza deloc. Iti recomandam un voal cascada, pentru maximum de efect.

Rochii de mireasa pentru femei fara talie

Daca nu ai o talie bine definita, nu purta rochii de mireasa sirena sau tinute transparente. De asemenea, ocoleste rochiile cu un corset lung, pana la solduri. In schimb, alege un corset cu terminatie si decolteu in V. Poti folosi si funde sau esarfe mari, curgatoare, de alta nuanta decat rochia, pentru a crea o diferenta intre partea de sus si cea de jos. Prin centuri sau curele mai late plasate în talie se poate crea efectul optic al unei talii inguste și al unei siluete apropiata de ‘clepsidra’.

Indiferent de defectele tale, in rochiile de mireasa Calin Events te vei simti cea mai frumoasa femeie din lume. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniu si iti pot oferi cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa faci alegerea corecta pentru tine! De aceea rochiile create de noi se concentreaza pe a pune în evidenta atuurile siluetei tale. Alături de creatorii și consilierii noștri vom crea rochia în care tu vei avea imagina pe care o visezi. 

rochii de mireasa rochii de mirese rochii de mireasa printesa rochii de mireasa sirena rochii de mireasa grecesti rochii de mireasa linie A rochii de mireasa 2017 rochii de ocazie rochii de seara