Creativo sau un super eveniment pentru oameni creativi la care trebuie sa ajungi 1517 Aprilie





 



 



#Creativo va avea loc în weekend-ul 15-17 Aprilie, 10:00-19:00. Cum ar fi dacã, în acest an, ai investi în tine? La #Creativo vei descoperi idei minunate care îți permit sã îți dezvolți un hobby interesant și, de ce nu, sã îl transformi in job. #Creativo are loc in cladirea The Ark, strada Uranus nr.150, lângã Piața de Flori.



INTRARE GRATUITÃ!



Ești o persoanã pasionatã de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur și simplu ești pasionatã de modã și vrei sã creezi piese de vestimentație unicat? Cauți un hobby senzațional? La #Creativo vei afla toate secretele unui hobby perfect, și de ce nu, cheia unei afaceri de succes.



Te-ai gândit sã începi o afacere în fashion, decorațiuni interioare sau îți dorești sã creezi lucrușoare drãguțe pentru copii, dar crezi cã este foarte complicat? La #Creativo vei descoperi cã totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie sã faci ca sã îți transformi talentul și  creativitatea într-o afacere profitabilã. În plus, la #Creativo poți întîlni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.



Ce vei vedea la #Creativo?



Oameni pasionați ca și tine care îți vor împãrtãși din experiența lor Cele mai noi modele de mașini de cusut și brodat și consiliere în domeniu Ateliere interactive de croitorie, design vestimentar și stilism Tipare de croitorie și alte accesorii necesare în domeniu Demonstrații și probe live pe mașini de cusut și brodat Vei afla ce fonduri sunt disponibile pentru dezvoltarea unei afaceri



Ai auzit de Patchwork si Quilting?  – la #Creativo vei putea sã vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu . Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucãți de materiale textile aparent banale vei obține diverse lucrușoare unicat care te reprezintã.



Evenimentul este organizat de cusutsibrodat.ro și tiparedecroitorie.ro și susținut cu drag de Breslo.ro,  Atelierele ILBAH, Fabrix și Prym - gazde care vã vor prezenta cele mai performante mașini de cusut, materiale colorate și minunate, tipare de croitorie, informații utile despre cursuri de croitorie, demonstrații de patchwork și alte surprize.



INTRAREA ESTE GRATUITÃ!  #Creativo este prima adunare a comunitãții oamenilor pasionați de cusut și brodat, cel mai creativ și complet hobby, unde veți putea împãrtãși idei, proiecte și cunoștințe.



Vã așteptãm cu drag la #Creativo ce va avea loc în weekend-ul 15-17 Aprilie, 10:00-19:00, la The Ark , str. Uranus nr.150. 



Join Facebook, ca sã nu uitați! >> Facebook



Organizatori:



Despre cusutsibrodat.ro



BRO ROM București a furnizat  utilaje de cusut și brodat, croit și finisat pentru mai mult de 5000 de ateliere și fabrici de confecții din România. Reprezentãm producãtorul BROTHER și BERNINA cei mai importanți jucãtori pe piața mondialã a mașinilor de cusut și brodat, casnice, industriale.



Despre tiparedecroitorie.ro



Primul și cel mai complet magazin online din România specializat  în distribuția de tipare de croitorie! Distribuim cele mai cunoscute mãrci de tipare de croitorie:  Burda, Simplicity, Vogue, dar și cea mai completã gamã de accesorii necesare în domeniu.  



Cu sprijinul:



Breslo și Atelierele ILBAH &  Fabrix și Prym



Si suportul media:



Burda Style, Cosmopolitan, Femeia, Casa si gradina, Casa Lux, Beau Monde, Marie Claire, Ioana, Mami, Practic Idei, Harper’s Bazar.



 



 



 

croitorie cusut si brodat cursuri croitorie tipare de croitorie masini de cusut