Concert MILLENIUM pe 17 decembrie in Club Piranha


Recunoscuta la nivel international si premiata la diverse competitii si festivaluri, Millenium va asteapta in seara zilei de 17 decembrie, incepand cu orele 20.00, in Club Piranha, intrarea fiind gratuita.

 

 

 

Colinde precum “Crestini, Craciunul a sosit“, „Zoriori de ziua“, „Colo sus pe langa luna“, „Trei pastori“, „O, ce veste minunata“, „Am plecat sa colindam“, „Steaua sus rasare“, „Vino, gazda, la fereastra“ vor fi interpretate de cei cinci membri, vocalisti si instrumentalisti deopotriva, pe 17 decembrie in Club Piranha.

 

 

 

Formatia a avut un an plin de reusite din punct de vedere profesional. La bogatul palmares de premii, formatia adauga in anul 2011  concursuri de mare prestigiu din Polonia, Estonia (unde castiga Premiul 1),  desfasurand un turneu in Italia pe timpul verii. In  septembrie 2011 , Millenium impresioneaza publicul si adauga inca un premiu cu care se mandreste: la un mare Festival International din Crimeea,  Feodosia,  castiga si Trofeul si Premiul 1 la doua categorii diferite - categoria “Ansamblu vocal” si categoria “Solisti”.

 

 

 

Gorgos Vladimir, producatorul formatiei, intampina fanii Millenium cu o urare de sarbatori: „Fie ca iarna aceasta sa va aduca cele mai frumoase clipe, alaturi de cine va e drag! Sa va bucurati de tot si de toate, cu inima impacata si cu sufletul vibrand de muzica buna pe care v-o aduce in dar formatia Millenium, prin intermediul Clubului Piranha!” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Millenium                                         

 

 

 

Trupa Millenium, compusa din cinci membri talentati, a lansat pe piaţă trei albume: "Fata sihastră" (2003), "Crestini, Craciunul a sosit" (2003) şi , în colaborare cu Benone Sinulescu, albumul de colinde, "Colindăm Colinda"(2006).

 

 

 

Repertoriul formatiei este foarte variat:  piese in stil rock si pop-rock, doine, balade si colinde, impletite intr-un aranjament modern si cantate in mai multe voci. Compusa din instrumentisti si vocalisti care au dat dovada de virtuozitate si profesionalism de-a lungul anilor, Millenium este considerata o trupa demna de aplauze nationale si internationale.

 

 

 

“Ingerii din Chisinau”, astfel botezati de marele maestru Benone Sinulescu, sunt: Olga Gorcinschi (voce, vioara), Tatiana Ceban (voce, percutie), Sergiu Ciobanu (voce, tobe), Alexandru Zgureanu (chitara, voce), Taras Blajco (chitara, bas).

 

 

 

De-a lungul timpului, Millenium a câştigat o serie de premii, cum ar fi: Premiul Mare la Festivalul din Mensk, Belarus (1998), Laureaţi ai Concursului studenţesc din Belfort, Franţa (1998), Premiul Mare la Concursul “Slaveanskii bazar”, Belarus (1999), Premiul Mare la Concursul “Rojdestvenskie vstreci”, Estonia (2000), Premiul Mare la Concursul “VEO VEO”, Spania (2002), Premiul 3 la Concursul “Cerbul de Aur”, Braşov (2003), Premiul Mare la Concursul “Tineretul Balcanic”, Bulgaria (2006) şi Premiul Mare la Concursul “VEO VEO”, Spania (2007).

 

 

 

 

 

 

 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Club Piranha va ofera un dar valoros desprins din povestea Craciunului – o seara de colinde cu binecunoscuta trupa Millenium. Tu ce colinde cunosti?

 

 

 

Contact

 

 

 

Companie: Club Piranha

 

 

 

Email: office@clubpiranha.ro

 

 

 

Rezervări la: 021.315.91.29 sau 0747.367.705

 

 

 

Adresa: Splaiul Independentei nr. 313 A, Sector 6, Bucuresti

 

 

 

Website: www.clubpiranha.ro

 

 

 

Facebook: http://www.facebook.com/clubpiranha 

 

 

 

concert 17 decembrie millenium colinde club piranha