Cele mai populare metode de epilare in 2015

In anul 2015, cand imaginea conteaza mai mult ca niciodata, oamenii, barbati sau femei, cauta cele mai bune metode epilare, pentru a indeparta parul inestetic ce creste in diferite parti ale corpului, zone pe care le-am dori fine si netede. Indiferent ca vrei sa elimini parul de pe fata, de la subrat, din zona inghinala, de pe maini, de pe picioare sau chiar de pe spate, ar trebui sa iei in considerare utilizarea uneia dintre metodele de indepartare a pilozitatii.



Exista mai multe metode epilare disponibile in anul 2015, insa cel mai des folosite sunt epilarea cu ceara, electroliza, epilarea definitiva cu IPL si epilarea cu lama de ras. Toate acestea au acelasi obiectiv, de eliminare a parului, insa implica proceduri diferite, preturi diferite, senzatie de durere variata si, evident, unele prezinta rezultate pe termen mai scurt, in timp ce altele, cum ar fi metoda de epilare definitiva cu IPL sau electroliza, prezinta efecte pe termen lung, de pana la 7 ani.



 



Iata care sunt cele mai populare metode de epilare in 2015:



 



Epilarea cu ceara – Vrei sa ai o piele neteda si fina dupa ce iti indepartezi parul? Atunci, aceasta metoda ar fi potrivita pentru tine, insa doar daca ai rezistenta mare la durere! Din pacate, tratamentul de inlaturare a parului cu ceara este, probabil, cel mai dureros dintre toate metodele de epilare, insa are un pret destul de moderat si prezinta rezultate de pana la 3-4 saptamani. Beneficiul cel mai mare al epilarii cu ceara este faptul ca, in timpul procedurii, pielea nu numai ca este lasata fara pic de par, dar este, totodata, curatata de toate impuritatile si celulele moarte, ramanand fina si catifelata, ca a unui bebelus.



Electroliza – Potrivit uneia dintre constatarile facute de oamenii de stiinta, electroliza este o metoda de epilare permanenta. Acest lucru inseamna ca, in urma a catorva sedinte de electroliza, parul tau nu va mai creste in perioada de viata a unui ciclu pilos (circa 6-7 ani). Aceasta metoda ar trebui sa fie cea mai buna, dar din cauza pretului sau ridicat in comparatie cu celelalte proceduri de eliminare a parului, electroliza nu este chiar una dintre cele mai recomandate metode epilare din anul 2015. Un alt dezavantaj al electrolizei este faptul ca provoaca foarte multa durere...



Epilarea definitiva cu IPL – In ultimii ani, laserul a revolutionat estetica medicala, astfel ca, in ziua de azi, poti avea parte de epilare definitiva cu laser, tratamente de reintinerire faciala cu ajutorul laserului, eliminare a ridurilor si a cicatricilor cu ajutorul laserului, indepartare a alunitelor cu ajutorul laserului, etc. Epilarea definitiva cu laserul IPL este, in mod sigur, cea mai buna metoda de indepartare a parului din ultimii 10 ani, datorita faptului ca ofera rezultate pe termen de circa 7 ani (cat timp dureaza un ciclu pilos), nu prezinta durere, este o procedura sigura, simpla si nu prezinta efecte adverse. Desi pretul acestui tratament de epilare nu este chiar cel mai mic, acesta este mai convenabil decat cel al elecrolizei si, daca ne gandim ca aceasta metoda ne scuteste de banii de epilare clasica cheltuiti timp de 7 ani, cu siguranta merita! Pentru a afla mai multe informatii despre epilarea definitiva cu IPL, click aici: http://www.goskin.ro



Goskin cea mai buna clinica de epilare definitiva Bucuresti, iti ofera o multime de surprize. De data asta, ai la dispozitie un voucher de 100 de lei pe care il poti folosi la orice serviciu . Detalii pe site.

epilare definitiva epilare definitiva Bucure