Ce fosa ecologica este potrivita pentru gospodaria ta

Cand nu locuiesti intr-o zona cu canalizare, varianta unei fose ecologice este cea mai potrivita solutie de tratare a apelor murdare dintr-o gospodarie. Aceasta seamana cu un rezervor, care se ingroapa in pamant si in care se aduna deseurile umane.

Ca principiu de functionare, cu ajutorul gravitatiei si al bacteriilor anaerobe, solidele si grasimile sunt retinute de fosa ecologica, iar apa se curata intr-o proportie foarte mare. Apoi, ea este eliberata intr-un camp de drenaj, unde are loc un nou proces de epurare cu ajutorul bacteriilor aerobe din sol, inainte ca ea sa reintre in circuitul natural.


Iata cum se alege tipul de fosa ecologica

MagoRoComp, companie fondata in 1991, a ajutat importante companii din Romania, dar si multe persoane fizice, sa beneficieze de avantajele foselor septice ecologice din P.A.F.S. De aceea, iata cateva sfaturi specializate cu privire la alegerea uneia potrivita pentru gospodaria ta. 


Numarul de persoane din familie

Este principalul criteriu cand alegi fosa ecologica potrivita locuintei tale deoarece de acest numar depinde capacitatea minima a rezervorului. Un individ consuma intre 150 si 200 de litri de apa pe zi (in medie, 175 de litri), iar apa murdara are nevoie sa stea in fosa ecologica circa 3 zile pentru ca materiile solide si cele in suspensie sa se sedimenteze. 

Iata cum calculezi ce tip de fosa ecologica ai nevoie: numarul de persoane x consumul mediu de apa de persoana x numarul de zile de stationare a apei in fosa. 

Astfel, cu cat sunt mai multi oameni, cu atat mai mare trebuie sa fie fosa. Numai asa va functiona in cele mai bune conditii, iar vidanjarea se va face la intervale mai mari de timp. Mai mult, daca alegi corect capacitatea fosei septice, nu vei avea parte de mirosuri urate sau de refulari, iar durata ei de viata se va mari.


Alegerea unei fose ecologice in functie de pret

Pe piata exista o gama variata de produse asa ca, pe langa numarul membrilor unei familii, trebuie sa mai ai in vedere si pretul. De pretul fosei ecologice depinde foarte mult de volumul si de materialul din care este fabricata fosa. 

Cele realizate din P.A.F.S. (poliesteri armati cu fibre de sticla), un material ce prezinta o rezistenta mecanica si termica superioara altor materiale din domeniu. Durata de viata a acestor fose ecologice este de pana la 100 de ani, asa ca la MagoRoComp vei gasi cea mai buna solutie de tratare a deseurilor umane.


Servicii de montaj fose septice ecologice

Cand cumperi o fosa septica ecologica de la o companie specializata, cum este Mago Ro Comp, aceasta iti asigura si accesorii sau diverse servicii: de transport, montaj fosa septica, intretinere si service. De aceea, pe langa pretul fosei, trebuie sa tii cont si de aceste avantaje. 

Un client fericit constituie cea mai buna reclama si datorita produselor si serviciilor de calitate MagoRoComp a reusit sa se mentina cu succes pe piata de fose ecologice. In atingerea obiectivelor, ne-am bazat si pe specialisti cu o foarte mare experienta si pe un management performant.

fosa ecologica fose ecologice montaj fosa ecologica fosa eco MagoRoComp