Ce cauciucuri alegem de la Anvelostar intre anvelopele de iarna sau cele all season?

Sezonul rece ne bate deja la usa, iar temperaturile scazute nu sunt unica problema a acestei perioade din an. Echiparea corespunzatoare a autovehiculelor devine adesea un aspect destul de problematic in aceasta perioada, mai ales daca ne referim strict la achizitiile pe care trebuie sa le facem in ceea ce priveste anvelopele pentru acest sezon. Chiar daca in genere lucrurile ar trebui sa fie destul de simple avand in vedere ca pe piata regasim anvelope dedicate pentru fiecare sezon, acestea se complica in momentul in care luam in calcul aspectul financiar al acestui proces. Acesta este si unul dintre motivele pentru care pe piata au aparut celebrele anvelope All Season. 

Ce alegem insa pe timpul sezonului rece, astfel incat autovehiculul si implicit noi sa fim in deplina siguranta atunci cand circulam pe un carosabil umed sau alunecos? In cele ce urmeaza, vom detalia pe scurt cateva aspecte importante si care sunt avantajele fiecarui tip de anvelopa pe care astazi aveti posibilitatea de a le achizitiona de la www.anvelostar.ro

Anvelopele de iarna au fost create in mod special pentru a putea fi utilizate chiar si in cele mai neprielnice conditii de mediu. Iarna inseamna pentru conducatorii auto o adevarata provocare avand in vedere ca in aceasta perioada, carosabilul este fie umed, fie acoperit de gheata sau zapada. Anvelopele de iarna sunt recomandate din momentul in care temperatura scade sub 7 grade celsius, moment in care carosabilul poate deveni periculos pentru anvelopele destinate sezonului cald. Unul dintre avantajele majore ale acestor anvelope este dat de faptul ca dispun de un profil diferit fata de alte tipuri de anvelope, avand cu pana de 5 ori mai multe lamele. Cu alte cuvinte, aceste anvelope sunt mult mai flexibile pe un carosabil acoperit de zapada sau gheata decat orice alt tip de anvelopa. 

Anvelopele All Season au ca si avantaj major faptul ca pot fi utilizate pe intreg parcursul anului, insa exista si o exceptie. Anvelopele All Season au configuratia mai asemanatoare cu cea de vara, aspect care nu le transforma in alegeri tocmai intelepte in conditiile in care pe suprafata carosabilului se regaseste un strat de gheata. Anvelopele All Season pot reprezenat intr-o prima etapa o alegere intelepta doar din punctul de vedere al costului avand in vedere ca nu vom fi nevoiti sa suportam costurile aferente a doua seturi de anvelope penru fiecare sezon. Este insa recomandat sa avem in vedere faptul ca acestea nu pot inlocui anvelopele de iarna in conditii meteo extreme. 

Anvelostar este un magazin online care comercializeaza o gama larga de anvelope pentru orice sezon la cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

Anvelope iarna - www.anvelostar.ro

Anvelope iarna - www.anvelostar.ro

anvelope anvelope iarna anvelope vara anvelope all season