Cauti masa perfecta pentru locuinta ta? Alege o masa de calitate de la Treefantasy

Decorarea unei locuinte cu diverse obiecte nu a fost niciodata o sarcina tocmai usoara avand in vedere ca aceste alegeri au un impact major asupra gradului de confort pe care il resimtim ori de cate ori suntem acasa. Dintre toate alegerile cu privire la locuintele noastre, cu siguranta mesele ne dau cel mai adesea adevarate batai de cap, mai ales daca luam in calcul diversitatea in care se regasesc aceste obiecte de mobilier. O masa reprezinta atat un obiect estetic pentru o incapere, precum si unul functional, aspect care transforma aceasta alegere intr-una si mai importanta.

Mesele se regasesc astazi intr-o diversitate de-a dreptul impresionanta daca luam in calcul formele, materialele sau culorile. In plus, am putea spune ca avem nenumarate posibilitati de a le combina cu diverse piese de mobilier pentru a creea un impact vizual  impresionant treefantasy.com este site-ul uneia dintre cele mai renumite companii producatoare de mese din lemn care vine in aceasta perioada cu discount-uri substantiale la numeroase modele de mese pentru locuinta. 

Unul dintre modelele de masa care beneficiaza de reducere in aceasta perioada este Masa Oxia White, o masa care la o prima vedere poate parea una clasica, dar care in acelasi timp reuseste sa ne atraga privirile prin coloritul aparte de care dispune. Combinatia dintre stejarul salbatic din care este construit blatul si respectiv inoxul din care sunt constituie picioarele acesteia vor crea un acord cromatic deosebit. Unul dintre avantajele majore ale acestui model este dat de faptul ca poate fi amplasata in orice incapere moderna gratie culorii albe de care dispune. Tot printre avantajele acestui model de masa se numara si faptul ca este rezistenta la zgarieturi dar ofera si o stabilitate deosebita in acelasi timp. Masa poate fi achizitionata in aceasta perioada la un pret complet special de numai 1.920 Ron.

De ce sa cumperi mese  de la Treefantasy? 

Este foarte simplu, calitatea reprezinta unul dintre punctele forte ale acestei companii. Lemnul din care sunt construite mesele si scaunele comercializate de catre Treefantasy.com provine in totalitate din paduri foarte bine gestionate, certificate de catre o organizatie independenta si care este in conformitate cu standardele stricte de mediu care se impun.

SC Kofen SRL este una dintre cele mai importante companii care comercializeaza mese, scaune, precum si banci de calitate la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

Treefantasy.com

Treefantasy.com

mese scaune banci set masa+banca mobilier horeca