Casa de avocatura COLTUC in parteneriat cu basarabenii



Pentru a eficientiza aceasta colaborare, pe site-ul www.basarabeni.ro s-a creat o noua rubrica,  cetatenie.basarabeni.ro. In aceasta sectiune vor putea fi regasite informatii detaliate cu privire la actele necesare si pregatirea dosarului pentru dobandirea/redobandirea cetateniei romane, depunerea, urgentarea, si stadiul dosarului, transcrierea actelor de stare civila, obtinerea CNP-ului, dosare nerezolvate.

In plus, specialistii in drept ai Casei de avocatura Coltuc vor raspunde intrebarilor venite din partea cititorilor din Republica Moldova interesati de aceasta problema intr-o rubrica special creata in cadrul site-ului, respectiv “Intrebari frecvente”. 

De asemenea, Casa de avocatura Coltuc a incheiat parteneriate si cu agentia de presa Deca press de care apartin Hotnews.md si Comunicate.md, cu agentia de presa Basa Press si cu ziarele Moldova Azi, Ziarul de Garda si Unghiul.

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Basarabeni Media Grup este o asociatie neguvernamentala, non profit si neafiliata politic. Scopul asociatiei este realizarea coeziunii intre romanii de pretutindeni prin activitati de informare obiectiva, educare in spiritul valorilor democratice si europene, si promovarea valorilor romanesti pe plan national si international. Prin intermediul portalului informational basarabeni.ro se promoveaza libertatea de exprimare si interesele romanilor de pretutindeni pe plan national si international.

Contact:

Av. Coltuc Marius

avocat@coltuc.ro

0745.150.894

www.coltuc.ro

basarabeni cetatenie dobandire Republica Moldova parteneriat