Câştiguri de peste 100 000 lei pentru clienţii Provident până în decembrie

Provident Financial România a relansat în 20 octombrie 2014, campania promoțională „Ia un împrumut şi câştigă”. Campania se adresează în egală măsură clienților noi și celor existenți care solicită un împrumut până în 7 decembrie 2014. Compania le oferă tuturor celor care obţin credite rapide în această perioadă, posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii săptămânale, fiecare în valoare de 1.500 de lei. Această sumă reprezintă, de altfel, valoarea medie a creditelor de consum acordate de Provident, pe perioade de până la un an, celor peste 300.000 de clienți activi din România.



Campania promoţională este la a doua ediţie anul acesta şi continuă seria poveştilor frumoase în care clienţii noştri îşi pot transforma ideile în realitate cu ajutorul unui împrumut rapid. Astfel, în următoarele şapte săptămâni, încă 70 de clienţi Provident se alătură celor din lista câştigătorilor campaniei de vară.



Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut. Prin intermediul acestui serviciu clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Compania are acum peste 850 de angajați și colaborează cu mai mult de 4.200 de agenţi independenţi în 80 de orașe din țară.