Bucuria plimbarii cu saniutele cu saculet

Creatorii de saniute pentru copiii mici au realizat diferite tipuri de saniute accesorizate cu saculeti caldurosi destinati confortului termic al celor mici pe timpul plimbarii iarna. Ca metoda de calire a organismului bebelusilor si copiilor mici, plimbarile in aer liber sunt potrivite in orice anotimp.



            Saniutele de acest tip se pot achizitiona de catre persoanele interesate din magazine sau prin comenzi on line cu livrare la domiciliu. Va prezentam cateva modele de acest fel ce pot fi achizitionate on line. Unul dintre ele ar fi “Saniuta Albastra cu Saculet Imblanit Albastru” car eprin colorit se adreseaza in general baietilor. Este o sanie cu design modern, realizata pe structura metalica vopsita in camp electrostatic, motiv pentru care rezista la coroziune. Suportul pentru sezuta este confectionat din stinghii din lemn de stejar, cu finisaje de lac ecologic. In partea din spate are un maner pentru impingerea saniutei prevazut cu manson din plastic pentru confortul termic al adultului. Saculetul are dimensiuni generoase, partea interioara este imblanita, iar exteriorul este din material impermeabil ce nu permite trecerea curentilor de aer rece si este accesorizat cu fermoar si centura de siguranta. Pentru confortul copilului un element esential il reprezinta spatarul din metalcu laterale inalte, astfel incat copilul sa nu cada in timpul deplasarii. spatarul, manerul si saculetul sunt detasabile, astfel incat cel mic odata cu inaintarea in varsta sa poata folosi saniuta pentru jocurile in zapada si alunecarile pe derdelus.



            O alta varianta de saniuta cu saculet este „Sanie Rider Plus cu Sac de iarna Speedy”. Realizata pe structura din aluminiu, acest model poate fi achizitionat cu saculeti imblaniti in culorile rosu sau bleu.  Manerul pozitionat in spate, accesorizat cu manson din plastic, poate fi reglat in trei trepte de inaltime cu ajutorul mecanismului simplu. Pentru confortul copilului, un rol deosebit il are spatarul rezistent din aluminiu, saculetul imblanit si cu husa impermeabila dotat cu centura de siguranta, snur ce se leaga in partea superioara si fermoar, ca si suportul pentru picioare. In fata saniuta are o curea rezistenta ce poate fi folosita de adult la tragerea saniutei sau de catre copil cand utilizeaza singur jucaria. Structura saniutei rezista la greutati de pana la 90 kg.



            „Saniuta Piccolino DeLux cu Saculet” este o alta varianta a saniutei ce permite utilizarea pana cand copilul implineste 5-6 ani. Calitatea accesoriilor acestei saniute determina confortul in utilizare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Manerul pentru impingere poate fi pozitionat in trei variante de inaltime, este accesorizat cu manson calduros si poate fi eliminat cand nu mai este necesar. Saculetul pentru copiii cu varste de 7 luni- 2 ani este confectionat din blana calduroasa in interior, material impermeabil in culorile verde, roz, gri sau albastru pe exterior, accesorizat cu fermoar lung si centura de siguranta. Un alt accesoriu important il reprezinta capotina retractabila si detasabila ce protejeaza copilul de vant si ninsoare.