Bibliotecara schimba felul in care citim

Lansat din dorinta de a moderniza felul in care citim si de a facilita accesul la cat mai multe carti, Bibliotecara este primul serviciu online de inchiriere de carti destinat publicului larg. Bibliotecara propune o solutie celor care vor sa citeasca cat mai mult cu costuri mai mici, vor sa evite situatiile in care cumpara o carte si constata ulterior ca nu este conforma cu asteptarile pe care le aveau, nu au timp sa ajunga la biblioteca din cartier sau nu au spatiu suficient pentru a depozita cartile acasa. Astfel, prin serviciul de inchirierea de carti livrarea se face in locatia specificata de client, costurile sunt mai reduse comparativ cu pretul cartilor din librarii. Apoi, accesul este mult mai facil. Cum bibliotecile clasice fie au program redus, fie nu permit imprumutul la domiciliu, sau nu au cele mai noi titluri, platforma propune o solutie la indemana oricui.



Principiul de functionare este cat se poate de simplu: dupa logare pe site, comanda se face in baza unui abonament. Exista patru tipuri de abonamente puse la dispozitia clientului, ce difera in functie de cantitatea de carti ce poate fi imprumutata si perioada de timp. Platforma utilizeaza un sistem securizat de plati si permite atat plata cu cardul cat si plata prin transfer bancar. Dupa ce a achizitionat un abonament, clientul alege cartile pe care doreste sa le citeasca, urmanda ca in cateva zile un curier sa le livreze acasa sau la adresa pe care a specificat-o. Dupa ce termina de citit cartea tot ce trebuie sa faca este sa anunte prin telefon sau email, iar un reprezentant al companiei va veni sa le ridice.  Livrarile se fac in zilele de marti si vineri iar returnarile in zilele de luni si joi.



Pentru inceput platforma are un numar de peste 300 de titluri in format tiparit sau eBook ce acopera o gama variata de la literatura la carti de specialitate si carti in limba straina, urmand ca periodic sa fie adaugate titluri noi.  



Serviciul este disponibil momentan doar in Bucuresti, urmand a fi extins treptat si in tara.



Pentru mai multe detalii accesati  www.bibliotecara.ro si pagina de facebook: https://www.facebook.com/bibliotecara

carti online carti librarie online anticariat biblioteca