Arbex Art Decor te invita sa te bucuri de arta

Expozitia de pictura a participantilor taberei de pictura Hobby Art a ajuns la cea de-a treia editie

Arbex Art Decor organizeaza in colaborare cu Centrul Cultural Reduta in perioada 25 aprilie- 6 mai expozitia de pictura Miscellanea la sediul Reduta din Brasov.

Sunt propuse vizitatorilor 21 de picturi pe panza, cu tematica si abordari diverse ( natura statica, portrete, peisaje) tratate in maniera proprie artistului, cand realista, cand expresionista, pentru delectarea celor care apreciaza creatia in forma ei picturala.

 

In acelasi timp sunt prezente in expozitie si cateva lucrari abstracte cu accente de expresionism sau aflate la granita figurativului, ce dovedesc interesul pentru experiment ale celor trei artiste: Carmen Tanasescu (Bucuresti), Oana Maria Paul (Bucuresti) si Elena Dinga (Onesti), care pe langa ocupatia lor de baza gasesc timpul si placerea pentru pictura la sevalet.

Expozitia de pictura Miscellanea este organizata anual in perioada primaverii in doua locatii: sediul Arbex Art Decor din Baia Mare cat si in Brasov. Centrul Cultural Reduta gazduieste in 2014 pentru a treia oara expozitia participantilor taberei de pictura Hobby Art.

Programul de vizitare a expozitiei este zilnic 8.00 – 20.00, iar intrarea este libera!

Tabara de pictura Hobby Art reuneste in fiecare an, vara – in plein air, toamna- atelier si plein air si iarna- atelier,  pasionati de pictura din toata tara. Prima tabara de pictura hobby art a avut loc in 2009, in Maramures si a fost gandita ca o tabara de initiere in pictura pentru adulti. Reunind persoane cu profesii si varste diferite, dar animate de aceeasi pasiune pentru artele frumoase, prima tabara a fost urmata in anul urmator de o tabara care oferea posibilitatea continuarii invatarii si practicarii picturii , dand posibilitatea participantilor sa se dezvolte. Conceptul in jurul caruia s-a dezvoltat acest proiect este sa se creeze oportunitatea deprinderii abilitatilor de a picta pentru cei care –si doresc acest lucru, intr-un cadru relaxant de educatie non-formala, tinand cont de 3 factori 

-          Activitati interesante adaptate nevoilor participantilor

-          Peisaje pitoresti

-          Atmosfera de grup exceptional,

 Arbex Art Decor desfasoara activitati de import si confectionare rame de tablouri, import si comercializare de fototapet, stickere de geam, postere de arta, stickere decorative de perete prin site-ul deco-perete.ro . Din 2009 Arbex Art Decor organizeaza si tabere de pictura hobby, precum si expozitii de pictura pentru a participa astfel activ la procesul de creatie si a incuraja persoanele care isi doresc sa invete cat mai multe despre pictura. Pentru mai multe detalii despre Arbex Art Decor acceseaza deco-perete.ro si vezi si http://tabarapictura.wordpress.com/category/expozitii-de-pictura/.

pictura stickere fototapet