Analize sigure, la timp si cu rezultate corecte prin Centrul Medical Matei Basarab

Centrul Medical Matei Basarab ofera un suport indispensabil atat medicilor cat si pacientilor prin analize medicale realizate intr-un mediu profesionist si cu rezultate de caliate, corecte si eliberate in foarte scurt timp. Centrul se remarca si prin posibilitatea de a realiza analize in regim de urgenta, rezultatele fiind oferite in aceeasi zi, de multe ori in decurs de doar cateva ore.



60-70% din deciziile luate de medici referitoare la diagnostic, tratament, internare sau externare se bazeaza aproape in totalitate pe rezultatele analizelor medicale de laborator. Acuratetea rezultatelor este cruciala, de aceea Centrul Medical Matei Basarab pune accent pe calitatea si profesionalismul cu care se realizeaza fiecare test.



Laboratorul Centrului Medical Matei Basarab a fost deschis in anul 2003, iar prin calitatea rezultatelor, datorata in mare parte folosirii celor mai noi tehnologii existente in domeniu, a devenit un laborator de top in Romania, mai ales prin departamentele de biologie moleculara si citogenetica. Laboratorul ofera in acest moment o paleta foarte larga de investigatii de laborator, peste 300, avand si departamente de hematologie, biochimie, virusologie, seroimunologie sau parazitologie.



Centrul Medical Matei Basarab este recunoscut pentru timpul foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator si deschiderea pentru metode si tehnologii noi. Astfel, stiti ca va puteti baza pe un laborator de analize medicale orientat catre pacienti si nevoile acestora.



Centrul Medica Matei Basarab ofera analize medicale pentru copii, precum analize pentru depistarea alergiilor sau analize de boli infectioase (rubeola, rujeola, oreion), dar si pentru viitoarea mama prin analize de citogenetica sau analize analize pentru trimestrul I - bitest, TORCH, trombofilie, II – triplutest sau amniocenteza. Mii de paciente apeleaza lunar la serviciile centrului pentru analize de osteoporoza, analize hormonale, citologice, teste Papanicolau, secretie vaginala, teste HPV sau detectie HPV. Chiar si cuplurile care isi doresc copii vor gasi aici suport prin testele si analizele de infertilitate.



Serviciile de analize medicale de top sunt completate de serviciile Policlinicii Matei Basarab, infiintata in 2009 si dedicata in principal sarcinii si patologiei asociate acesteia, oferind suport fiecarui medic obstetrician prin specialitati diverse precum hematologie, cardiologie, diabet zaharat sau boli infectioase. Noua clinica pentru copii sustine mamele prin servicii de consiliere, intalniri lunare cu medicul neonatolog, servicii de puericultura la domiciliu si servicii de consiliere pentru sustinerea alaptatului natural, toate fiind oferite de medici pediatri cu experienta.



Centru Medical Matei Basarab va ajuta sa pastrati sanatatea dumneavoastra si a celor dragi. Mai multe informatii puteti gasi pe www.cmmb.ro