Ai planuri in asteptare? Acum le poti finaliza cu un credit rapid de la Provident!

Nu lasa oportunitatile sa-ti scape printre degete doar pentru ca nu ai resursele financiare necesare. Cand esti convins de o investitie care poate fi de succes, cauta cele mai bune optiuni astfel incat sa-ti duci planul la bun-sfarsit.


Care sunt insa aceste optiuni? Poti oricand sa apelezi la o institutie financiara nebancara pentru contractarea unui credit rapid, exact cand ai nevoie! Inainte de toate, va trebui sa te orientezi catre o companie de incredere, precum Provident, care, pe parcursul celor 13 ani pe piata din Romania, a adoptat un comportament responsabil si transparent in relatia cu clientii.


Astfel, Provident iti ofera posibilitatea de a aplica pentru un credit rapid, pe termen scurt sau mediu, in conditii avantajoase, cu dobanda fixa si cu un maximum de transparenta! Inainte de a solicita un credit rapid, trebuie sa ai in vedere o serie de factori importanti, cum ar fi suma totala de care ai nevoie, valoarea ratelor, dar si posibilitatea rambursarii la timp a imprumutului.


De asemenea, pentru solicitarea unei sume de bani sub forma unui credit rapid va trebui sa indeplinesti o serie de conditii de eligibilitate, precum:


  • aplicantul trebuie sa faca dovada cetateniei romane, precum si a varstei de 18 ani impliniti;


  • venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil - pentru imprumutul standard.


  • adresa de domiciliu sau resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;


  • un numar de telefon valabil.


Acest venit minim poate fi dovedit prin intermediul unor documente precum adeverinta de salariu, talonul de pensie, in cazul celor varstnici, sau o interogare ANAF.


Asadar, intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul de aplicare. Tot aici vei gasi si un simulator de credit rapid, care te va ajuta sa calculezi numarul de rate si valoarea acestora, relativ la suma pe care doresti sa o imprumuti, la tipul de imprumut, la perioada acestuia sau la serviciile contra-cost pentru care optezi.


Daca respecti toate conditiile de aplicare, se va intocmi un dosar care va fi trimis departamentului de Credit Risk. Dupa analizarea acestui dosar si aprobarea lui, vei fi instiintat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Provident. Ai doua modalitati de intrare in posesia sumei imprumutate: prima este prin serviciul standard de transfer bancar, caz in care vei avea nevoie si de un cont valabil la una dintre bancile din Romania.


A doua modalitate este prin alegerea serviciului contra-cost de gestionare la domiciliu a imprumutului. Acest serviciu optional si auxiliar presupune inmanarea banilor intr-un interval de 48 de ore de la aprobarea solicitarii, de catre unul dintre reprezentantii Provident.


Acesta se va deplasa personal pana la domiciliul tau pentru a-ti da banii, urmand sa te viziteze la un interval regulat pentru colectarea rambursului. Daca alegi aceasta optiune, nu vei mai necesita un cont bancar.


Poti solicita in prima faza un credit rapid de valoare de pana la 10.000 de Lei. Cei care fac dovada responsabilitatii si achita la timp rambursul pot credita apoi sume cu valori pana la 20.000 de Lei! Intra pe Provident.ro sau suna la 021 275 75 75 pentru a solicita un credit rapid si beneficiaza de seriozitatea, responsabilitatea si corectitudinea reprezentantilor acestei companii!

credit rapid